Sandnes Ulf avventer Sæternes-kontakt

<p>Med tre robuste spisser i klubben vil Sandnes Ulf foreløpig ikke kontakte Bengt Sæternes.</p>

Viking - Brann 3-0 Bengt Sæternes

Sandnes (aftenbladet.no): Sandnes-trener Asle Andersen ble overrasket over at Viking annullerte kontrakten til Bengt Sæternes, fordi han tidligere har uttalt at han tror spissveteranen kunne fått et løft i en klubb som Sandnes Ulf. Men med signeringen Gilles M'bang Ondo fra Stabæk, robuste Allain Junior Ollé Ollé (Stabæk) på prøvespill og Kamal Saaliti i klubben fra før, er nå Andersen i tvil om han vil gå for Sæternes.

— Sæternes er en klassespiller. Han har erfaring og er en type som ville vært viktig for oss. Men vår utfordring er at vi nå har tre robuste spisser som er gode innenfor 16-meteren. Derfor ønsker vi i utgangspunktet fart og kapasitet på topp. Vi vil derfor avvente Sæternes foreløpig , sier Andersen til aftenbladet.no.

I tillegg til Ollé Ollé har også islendingen Halldór Orri Björnsson vist seg fram for Sandnes Ulf de siste dagene. Stjernan-spilleren kan brukes som både offensiv midtbanespiller og spiss. Både han og Ollé Ollé vil få hver sin kamp når det nyopprykkede eliteserielaget møter Brann (fredag) og enten Sogndal eller Haugesund (søndag) i helgens Vestlandsmesterskap i Bergen.

Dit drar Sandnes Ulf med de 18 av de 19 spillerne som nå er tilknyttet A-troppen. Steinthor Thorsteinsson dro torsdag til Island, sammen med Vikings Indridi Sigurdsson. De to skal på treningssamling med det islandske A-landslaget, som har fått ny trener i svenske Lars Lagerbäck.

- Vi signerte denne uka den 15 år gamle spissen Zymer Bytyqi, som kommer fra vår egen ungdomsavdeling. Det vil si at vi nå bare er to-tre spillere unna en komplett tropp. I tillegg til de offensive spillerne som skal testes i helgen, Ollé Ollé og Orri Björnsson, ønsker vi oss en sentral midtbanespiller , sier Andersen.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24193255213460
2Bodø/Glimt24136560312945
3Rosenborg24128453351844
4Lillestrøm24135641281344
5Vålerenga24133846321442
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk