Fotball

Agnaldo viste klasse

Brasilianske Agnaldo viste noe av det som bor i ham da Molde cruiset videre i cupen.

Agnaldo fornøyd etter ett mål og to og en "halv" assist mot Fyllingsdalen.
  • Martin Brøste

Med ett mål og to assist var brasilianske Agnaldo en sterk bidragsyter til at Molde enkelt tok seg videre i cupens tredje runde. I tillegg var det han som slo pasningen til Thomas Kind Bendiksen som ble revet ned inne i feltet, og skaffet straffesparket Ola Kamara omsatte i 1-0. — Det er ikke den beste kampen jeg har spilt, men jeg syns jeg spilte veldig bra. Jeg var kanskje litt heldig, men fikk to assist og ett mål. Det er jeg selvsagt fornøyd med, sier brasilianeren etter kampen.

Vil bidra

Han har startet alle tre cupkampene til nå, men i serien har det bare blitt med fire innhopp. Etter en skral start på sesongen spillemessig, kjenner 21-åringen nå at formen er i anmarsj.

— Det var godt å gjøre en god figur i dag. I starten på sesongen fikk jeg ikke spille så mye, men i det siste har jeg spilt mer – og jeg syns jeg har spilt godt. Jeg håper å hjelpe laget også i neste kamp, sier Agnaldo.

Og angriperen gjorde sine saker svært godt mot Fyllingsdalen, og har nok gitt trener Tor Ole Skullerud noe å tenke på.

— Jeg håper det. Vi har mange gode spillere i klubben, men jeg er her for å hjelpe laget. Hvis han trenger meg er jeg klar, sier Agnaldo.

- Syns du at du har fått for lite spilletid i år?

-Jeg vet ikke. Treneren vet hva jeg er god for, så jeg er klar når han trenger meg, sier han.

Les også

Fyllingsdalen ble et lett bytte - Molde ubeseiret i 17 cupkamper

«Brattvåg light»

Det var kanskje fort gjort å sende noen tanker til Copacabana og hvite sandstrender i Rio de Janeiro da regnet høljet ned over Varden Amfi. Men Agnaldo sier han ikke tenkte så mye på været.

— Det er kanskje litt kaldt, men i Brasil er det ofte for varmt. Jeg har vært i Norge en god stund nå, så det påvirker meg ikke så mye, sier han.

Les også

  1. Ødegaard: - Molde-kampen blir en helt vanlig kamp for min del

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. FK Fyllingsdalen
  3. Molde FK