Fotball

Redknapp legger Taarabt-feiden død

QPR-spilleren ble betegnet som overvektig av sin manager.

BEGRAVER STRIDSØKSEN: Manager Harry Redknapp ønsker Adel Taarabt (til høyre) velkommen tilbake på banen som QPR-spiller.
  • NTB

Konflikten mellom manager Harry Redknapp og QPR-spilleren Adel Taarabt er over.

Redknapp omtalte marokkaneren som «overvektig og den verste spilleren han hadde vært borti». Taarabt slo tilbake i Daily Mail, hvor han viste seg fram i bar overkropp og hevdet manageren ikke fulgte lagets treninger.

Krangelen har fått mye oppmerksomhet i England. Så ille ble det at QPR-eier Tony Fernandes måtte beklage til fansen for alt oppstyret.

— Jeg har hatt flere oppturer enn nedturer med Adel. Jeg elsker hans evner og talent. Jeg ønsker bare å få ham tilbake på sitt beste. Han ønsket å trene i dag tidlig. Vi skal få ham i form raskest mulig, sa Redknapp på sin pressekonferanse lørdag.

Les også

Van Gaal: - Van Persie har vært uheldig

Trenger ham

Queens Park Rangers møter Aston Villa mandag.

— Så fort Adel er frisk og klar, vil han være tilbake i vurderingene våre. Han er et fantastisk talent, og vi trenger ham, sa Redknapp om spilleren som ikke har startet en kamp for QPR siden august.

Redknapp er kommet under press. QPR har bare tatt fire poeng i Premier League-comebacket. Hele seks av åtte kamper i høst er endt med tap. Veteranen avviser at krangelen med Taarabt har påvirket forholdet til klubbeieren.

— Mitt forhold til Tony Fernandes er like sterkt som det alltid har vært. Jeg snakket med ham fire ganger i går. Vi ser alle fremover, sa Redknapp.

(©NTB)

Les også

  1. - Gazza måtte tvangsavruses

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Queens Park Rangers FC