Fotball

Skademarerittet fortsetter for AaFK

<p><strong>ÅLESUND:</strong> Kan ha et helt lag ute med skade.</p>

AaFK-trening 11. juli 2008. Tre spillere usikre/skadet: fra venstre Thomas Giørtz, Amund, Bjørn Erik Melland (fysio) Jonathan Parr og Amund Skiri. Foto: Karl-Petter Løvoll

 • Karl-petter Løvoll

Lørdag morgen testes AaFK-spillerne Jonathan Parr, Thomas Gjørtz og Lasse Olsen. Testen vil gi svar på om de rekker den uhyre viktige kampen mot Tromsø lørdag kveld eller om også disse tre må stå over med skade.

I verste fall kan AaFK ha et helt lag ute med skade før kveldskampen i eliteserien. Adin Brown, Benjamin Kibebe, Amund Skiri, Øyvind Gram, Pat Noonan og Razak Pimpong er ute med skade.

Og så har vi Diego Silva, som er uaktuell på grunn av karantene. I tillegg er det altså tre usikre: Jonathan Parr, Thomas Gjørtz og Lasse Olsen. Alle fulgte AaFK-treninga på Color Line Stadion fra sidelinja fredag.

Dersom testen i morgen tidlig er negativ begynner altså AaFK å nærme seg en full ellever med skadde spillere!

Parr og Gjørtz fikk begge såkalte slagskader i cupkampen mot Hødd. Parr fikk et spark i leggen og Gjørtz ble satt ut av spill på grunn av en lårhøne. Lasse Olsen sliter med en strekk på baksiden av låret, ifølge fysioterapeut Bjørn Erik Melland. Først ut på dagen lørdag vil trener Søren Åkeby vite hvem som er klar til kamp senere samme kveld. Det sier litt om hvor ekstrem skadesituasjonen er i AaFK for øyeblikket.

Finner trøst

Søren Åkeby fant fredag trøst i at Erlend Holm og Alexander Mathisen er tilbake og klar for spill.

— Vi kan ikke gå og grave oss ned. Vi har gjort det bra på hjemmebane. Det handler om å få i gang vårt eget spill. På hjemmebane er det vi som skal føre kampene, selv om eg jeg vet at vi møter et godt og velorganisert lag i Tromsø, sier Åkeby. Som vet at Hamkam og Lillestrøm puster AaFK i nakken på tabellen, begge poenget bak.

— Selvfølgelig er dette en viktig kamp. Men alle er viktige, og det er fortsatt mange kamper igjen å spille, minner Søren Åkeby om.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt302631103327181
2Molde30202877364162
3Vålerenga301510551331855
4Rosenborg30157850351552
5Kristiansund301212657451248
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien

Flere artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  AaFK hviler seg skadefri

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Tester Silva på midtbanen

 3. FOTBALL
  Publisert:

  To av tre kan rekke VIF-kampen

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Fjørtoft og Holm klare

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Skiri og Aarøy ute

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Aarøy skadet - igjen