Fotball

Riise angrer på at han forlot Liverpool for syv år siden

I dag er nordmannen tilbake på Anfield sammen med en rekke verdensstjerner. Følg kampen direkte her.

John Arne Riise (t.v) og Steven Gerrard er søndag tilbake som lagkamerater.
  • Sindre Trygsland

I et intervju med Liverpool Echo før oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United forrige helg fortalte Riise om tiden i Liverpool og hvordan ting har vært etter at han forlot England.

Etter syv år på Merseyside reiste sunnmøringen til Serie A og Roma. Senere har veien gått videre til Fulham, før venstrebacken nå spiller i APOEL.

DIREKTE FRA KLOKKEN 16: Team Gerrard — Team Carragher

— Når jeg tenker tilbake burde jeg ha blitt. Man vil aldri forlate en klubb som Liverpool, men på det tidspunktet følte jeg at jeg ikke hadde noe valg, sier Riise til den engelske avisen.

Hentet dyr italiener

Før 2008/09-sesongen hentet Liverpool-manager Rafael Benitez inn den italianske backen Andrea Dossena fra Udinese. Det var en viktig årsak til at Riise valgte å flytte til Itaila sommeren 2008.

Les også

Riise, Torres og Suárez på Gerrards drømmelag

— Liverpool betalte mye penger for Dossena, og jeg visste at han ville få tre-fire måneder til å etablere seg i laget. På det tidspunktet i karrieren ville jeg spille, ikke brukte tid på benken, sier Riise.

Suarez, Henry og Torres med

Denne uken er det pause fra klubbfotballen, men på Anfield skal det søndag ettermiddag samles et pent knippe med stjernespillere. Anledningen er en veldedighetskamp, hvor Steven Gerrards og Jamie Carragher stiller med hvert sitt lag.

Luis Suarez returnerer til Anfield etter at han i sommer signerte for Barcelona.
Les også

Her skyter Suárez seg til heltestatus

De to Liverpool-heltene har i tur og orden plukket ut hvert sitt mannskap. Og det er ikke smågutter som skal duellere på Anfield. I tillegg til John Arne Riise har Steven Gerrard hentet inn blant andre Luis Suarez, Thierry Henry, Fernando Torres, Xabi Alonso og John Terry.

Jamie Carragher skal på sin side få hjelp av Didier Drogba, Pepe Reina, Luis Garcia og Alvaro Arbeloa.

Steven Gerrards lag: Glen Johnson, Anthony Gerrard, John Terry, John Arne Riise, Xabi Alonso, Steven Gerrard, Kevin Nolan, Jerome Sinclair, Ryan Babel og Thierry Henry.

På benken: Luis Suarez, Fernando Torres, Scott Dann, Ashley Williams, Charlie Adam, Jay Spearing, Stephen Warnock og Joao Teixeira.

Jamie Carraghers lag: Pepe Reina, Alvaro Arbeloa, Martin Kelly, Jamie Carragher, Jon Flanagan, Lucas, Jonjo Shelvey, Harry Kewell, Stewart Downing, Didier Drogba og Mario Balotelli.

På benken: Peter Gulacsi, Luis Garcia, Craig Noone, Alberto Moreno, Gael Clichy, Fabio Borini og Craig Bellamy.

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Steven Gerrard
  3. John Arne Riise
  4. Liverpool FC