Fotball

- Zlatan spiller ikke mot Russland

Zlatan Ibrahimovic spiller ikke Sveriges EM-kvalifiseringskamp mot Russland torsdag, melder Aftonbladet.

Zlatan IBrahimovic spiller ikke mot Russland, ifølge Aftonbladet.

Ifølge avisens kilder har det i realiteten aldri vært aktuelt for spissen å spille kampen. De skriver videre at hans skade har vært alvorlig, og at tiden fram til torsdag har vært for knapp.

— Skal jeg være helt ærlig ser det ikke positivt ut, sa landslagstrener Erik Hamrén på onsdagens pressekonferanse.

Den 33-årige angriperen har vært nødt til å stå over Paris Saint-Germains siste kamper på grunn av en skade i hælen. PSG-lege Eric Rolland har blant annet kommet til Stockholm for å hjelpe til med behandlingen av Zlatan.

— Jeg spiller ikke om det er en risiko for å forverre skaden av det. Hadde det vært VM-finalen så hadde jeg spilt med ett bein. Men det er det ikke. Vi har prøvd med mer trening, og det har fungert bra. Men alt handler om hvordan det kjennes dagen etter, har spissen forklart til Expressen.

Den svenske landslagslegen Leif Swärd sier at de har brukt en rekke behandlingsmetoder for å få spissen frisk. Men det er utelukket å la Ibrahimovic bruke smertestillende sprøyter for å bli klar.

Sverige innledet EM-kvalifiseringen med 1-1 borte mot Østerrike. Russland fikk som ventet en god start med 4-0-seier over Liechtenstein. (©NTB)

Les også

  1. Her er Zlatans hyllest av Hareides Malmö

  2. Paris uten Zlatan sviktet igjen

Les mer om

  1. Internasjonal fotball