- Solskjær ikke enig med Cardiff om sluttpakke

Derfor har nordmannen vært taus etter bruddet med Cardiff

Cardiff-eier Vincent Tan skal være i dialog med Ole Gunnar Solskjær vedrørende en sluttpakke etter at nordmannens managerjobb i klubben tok slutt i forrige uke. Her er Solskjær i samtaler med Tan på Emirates i desember i fjor, like før han tok fatt på jobben i Wales.
  • Olav Rege Olsen

— Ole Gunnar har hatt lyst til å kommentere saken i pressen, men han overholder det som står i avtalen, og ødelegger ikke det som allerede er inngått, sier Solskjærs personlige rådgiver, Jim Solbakken til VG.

Solskjær måtte forlate jobben sin som manager i Cardiff i forrige uke, etter 259 dager i sjefsstolen.

En del av avtalen Solskjær skal ha inngått med klubbeier Vincent Tan er at avgangen ikke skal kommenteres offentlig før partene har kommet til enighet om en sluttavtale.

- 30 mill. kroner

Avisen mener å vite at det kan ta tid før en avtale mellom Solskjær og Tan er på plass.

Ifølge Wales Online, som følger Cardiff tett, skal nordmannens sluttpakke-avtale ha en verdi på hele 3 millioner pund, altså drøyt 30 millioner norske kroner.

41 år gamle Solskjær skal ifølge VG har tatt med seg kona Silje og parets tre barn og flyttet hjem til Kristiansund.

Noen umiddelbar effekt av nordmannens avgang i den engelske Championship-klubben er vanskelig å spore.

To kamper er spilt etter at Solskjær forlot Cardiff torsdag i forrige uke. Lørdag spilte waliserne 2-2 borte i seriekampen mot Derby. Tirsdag kveld, gikk laget på en stjernesmell i ligacupen hvor de tapte 0-3 for Bournemouth.