Fotball

Ajer om livet blant stjernene i Skottland: - Med en gang han begynner å prate, blir det stille i garderoben

Kristoffer Ajer forteller om livet i Celtic og Kilmarnock. Om billuksus og dyre klokker. Og om da han ble kastet ut av en taxi.

Roy Emanuelsen (f.v.), Jesper Mathisen og Kristoffer Ajer slo seg løs i Fotballradioen-studio i Pål W. Jørgensens sykefravær.
  • Kjetil Samuelsen

KRISTIANSAND: Kristoffer Ajer bruker noen fridager fra fotballkarrièren i Skottland hjemme på Sørlandet. 18-åringen gikk fra Start til Celtic i fjor sommer, og ble i januar i år lånt ut til Kilmarnock.

I Fotballradioen forteller unggutten om livet blant stjerner som Kolo Touré og Moussa Dembélé i Skottland, om omskoleringen til midtstopper, om billuksus og dyre klokker. Ajer benytter også anledningen til å snakke om Vipers’ suksess, hvor kjæresten Karoline Olsen spiller.

I Pål W. Jørgensens sykefravær benytter Jesper Mathisen anledningen til å fylle podkasten med en Lothepus-hyllest etter seieren i «Kjendis-Farmen» og harselering av dem som bruker sosiale medier til selvdyrkelse. Roy Emanuelsen på sin side, er sikker på at Jesper Mathisen er med i neste utgave av «Kjendis-Farmen».

Hør ukens utgave av Fotballradioen lenger oppe i artikkelen.

Les også

  1. Strandli isolerte seg etter fotballlivet: – Det ble et stort tomrom

  2. Nysigneringen hylles etter sesongoppkjøringen. Nå vil han bli Start-kaptein.

Les mer om

  1. Skottland
  2. Kristoffer Ajer
  3. Jesper Mathisen
  4. Podkast
  5. Fotballpakka