Fotball

Real Madrid lot Ronaldo hvile - gikk på surt overtidstap

Barcelona har mulighet til å øke forspranget ytterligere.

  • NTB

Etter seks seirer på de sju siste La Liga-kampene kom Real Madrid ned på jorda mot Espanyol. Uten Cristiano Ronaldo tapte Real Madrid 0-1 på overtid tirsdag.

Det avgjørende målet kom langt inne i overtiden da Real Madrid hadde kastet fram alt kruttet i jakten på scoring, i det som ellers var en sjansefattig affære. Gerard Moreno ble matchvinner for hjemmelaget.

Real Madrid innehar tredjeplassen på tabellen med 51 poeng på 26 kamper, men serieleder Barcelona har 14 poeng mer og én kamp til gode.

Les også

Da Guardiola kastet seg inn i politisk debatt, kom reaksjonene

Espanyol er nummer 13 med 31 poeng etter den overraskende seieren.

Trener Zinédine Zidane valgte å spare Cristiano Ronaldo i tirsdagens kamp. Portugiseren var ikke i troppen og ble hvilt til returkampen i mesterligaen mot Paris Saint-Germain neste uke.

Ronaldo var savnet da Real Madrid hadde problemer med å omgjøre ballbesittelse til sjanser mot Espanyol.

Les også

Derfor er fotballtoppenes endringer svært dårlig nytt for Rosenborg og norsk fotball

Etter en målløs første omgang ble Karim Benzema byttet inn i angrep, men franskmannen klarte ikke å gjøre utslaget for gjestene. Det klarte heller ikke Gareth Bale, som ble byttet ut etter 81 minutter etter en blek forestilling.

I sluttminuttene ble blant andre kaptein Sergio Ramos kastet fram i angrep, men det slo tilbake på bortelaget. Espanyol leverte en perfekt kontring, og Gerard Moreno satte seiersmålet kontant i mål etter å ha blitt servert av Sergio García i tredje tilleggsminutt.

Les mer om

  1. Spansk fotball
  2. Cristiano Ronaldo