Fotball

Coutinho tok følelsesladd farvel med Liverpool: – Hadde ikke vært mulig uten dere

Philippe Coutinho takker både fans, by og klubb.

Philippe Coutinho takker Liverpool etter overgangen til Barcelona.

Den tidligere Liverpool-spilleren ber på bildedelingstjenesten Instagram om forståelse for at han valgte bort Liverpool til fordel for Barcelona.

Kun timer etter at formalitetene var i orden takket han både klubb og fans for å ha gjort hans tid på Anfield til en drøm.

Les også

Coutinho presentert i Barcelona. Så meldte klubben at han er ute med skade

– Både på og utenfor banen har jeg opplevd skjønnheten til klubb og fans. Jeg håper jeg har gitt dere minner og øyeblikk som har gitt glede til Liverpool-supportere, skriver 25-åringen.

– Jeg forlater Liverpool fordi Barcelona er en drøm for meg. Liverpool var en tidligere drøm som jeg var så heldig å få realisert, og som jeg har gitt fem år av livet mitt til, skriver Coutinho.

Her er hele Coutinhos innlegg på Instagram:

– Jeg håper supporterne forstår at ønsket om å oppleve noe nytt ikke handler om at verken supporterne eller klubben er mindre verdt for meg. Ingenting vil endre hva klubben eller fansens betyr for meg i hjertet mitt.

Barcelona-spilleren ønsker manager Jürgen Klopp og laget lykke til resten av sesongen, og takker alle i og rundt klubben.

– Alt jeg har oppnådd her hadde ikke vært mulig uten dere, skriver midtbanejuvelen før han avslutter med å takke Liverpool-fansen.

Les også

Coutinho klar for Barcelona. Den nye utkjøpsklausulen er vanvittige 4 milliarder kroner.

– Jeg kan ikke få takket dere nok for hva dere har gitt meg i denne tiden. Uansett hvor jeg går i framtiden vil Liverpool alltid være i mitt hjerte. Dere, klubben og byen vil alltid være en del av meg.

Coutinho ble mandag presentert som Barcelona-spiller. Under legesjekken ble det klart at 25-åringen har en lårskade og er ute av spill i rundt tre uker.

(NTB)

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38296399267393
2Liverpool38288294266892
3Chelsea382111676334374
4Tottenham Hotspur382251169402971
5Arsenal382231361481369
 • Champions League
 • Europaliga
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Jürgen Klopp
 3. Philippe Coutinho
 4. Premier League
 5. Spansk fotball
 6. FC Barcelona
 7. Liverpool FC