Fotball

Opplysninger til VG: Jens Petter Hauge nær overgang til Eintracht Frankfurt

AC Milan-spiller Jens Petter Hauge sto over dagens treningskamp mot Nice og det er trolig kun et tidsspørsmål før han er klar for den tyske Bundesliga-klubben.

PÅ VEI BORT: Jens Petter Hauge har vært koblet bort fra AC Milan denne sommeren og nå virker overgangen nært forestående.
  • Mats Arntzen, VG
Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

Det får VG opplyst fra informert hold. Hauge signerte for den italienske storklubben forrige høst, etter å ha dominert på San Siro for Bodø/Glimt og mot nettopp AC Milan. Etter en frisk start med scoringer i Europa League og mot Napoli i Serie A, slet nordlendingen med å spilletiden utover vårparten av sesongen.

Trolig blir hans opphold i den italienske motehovedstaden avsluttet allerede denne sommeren. VG får opplyst at forhandlingene med Eintracht Frankfurt er kommet langt og at en løsning er nært forestående.

– Jeg kan bekrefte at det er dialog med noen klubber, sier hans agent Atta Aneke til VG, uten å ville spesifisere hvilke klubber det er snakk om.

Ifølge italienske medier er Hauge ikke med i dagens kamp mot Nice av tekniske årsaker.

– Han er ikke skadet, sier Aneke, som ikke vil kommentere saken ytterligere.

Frankfurt er blant toppklubbene i den tyske toppdivisjonen og skal spille Europa League kommende sesong etter femteplass i ligaen sist sesong.

Hauge bidro stort til å sikre Milans Champions League-plass med denne scoringen mot Sampdoria sent i sesongen:

Les mer om

  1. Jens Petter Hauge
  2. AC Milan
  3. Eintracht Frankfurt