Fotball

Lokalavis: - Fansen vil ha Solskjær

West Bromwich-fansen tydelig i talen i avstemning hos lokalavis.

BEGEISTRER: Ole Gunnar Solskjær er stor helt i Molde - og West Bromwich-fansen lar seg også begeistre av tanken på ham som sjef i sin klubb.
  • Martin K. Andersen

Avstemningen som Ole Gunnar Solskjær kommer best ut av er gjort på nettsidene hos The Express and Star.

Nesten 25 prosent stemte på Solskjær som det beste alternativet som neste manager i West Bromwich Albion. Steve Clarke har ledet klubben frem til nå, men fikk lørdag beskjed om at han mistet jobben etter fire strake tap.

Konkurrerer med tidligere kollega

En annen av West Brom-fansens favoritter, er en tidligere manager i klubben, Roberto Di Matteo. Han fikk 18 prosent, mens tyske Ralf Rangnick fikk 12. Engelske bookmakere har på sin side ifølge The Express and Star gjort Martin Jol til favoritt til jobben. Jol fikk nylig sparken i Fulham.

Ifølge The Guardian er det Mike Phelan — tidligere assistent i Manchester United - som er nærmest å bli tildelt jobben. The Daily Express holder imidlertid Solskjær som favoritt til stillingen.

Snakket med WBA-rival

Solskjær har på sine tre år som sjeftrener i Molde ledet klubben til to seriegull og ett cupmesterskap. Hans øvrige trenererfaring er fra reservelaget til Manchester United.

Solskjær var i fjor i samtaler med West Bromwich-rival Aston Villa, men ble den gangen i Molde.

Foreløpig er det Keith Downing og Dean Kiely - begge helt uten meritter som managere - som på midlertidig basis styrer West Bromwich.

Klubben endte i fjor på åttendeplass i Premier League.

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Molde FK
  3. West Bromwich Albion FC