Fotball

John Arne Riise beklager: - På tide at jeg legger feiden død

La ut blogginnlegg om AaFK mens broren ble presentert som klubbens nye spiller

VIL AVSLUTTE FEIDEN: Forholdet mellom John Arne Riise og AaFK har vært kjølig en lang stund. Nå vil Riise begrave stridsøksa. Foto: NTB Scanpix

 • Torgrim Gotland Bakke

— På tide å gå videre.

Det er tittelen på blogginnlegget John Arne Riise la ut litt over klokken 19 onsdag kveld. Mens bror Bjørn Helge ble presentert som AaFKs nyeste spiller på Color Line Stadion, la storebror Riise ut et blogginnlegg hvor han begraver stridsøksen en gang for alle med gamleklubben.

— Jeg skriver dette innlegget for å legge alt som har skjedd med Aalesund bak meg. Hva de som klubb velger å gjøre vet jeg ikke. Alt jeg vil er at de skal ta vare på lillebror. Han er en kanonsignering og vil uten tvil bidra til å løfte klubben enda mer, skriver Riise.

- Ikke faen

Han innleder innlegget med å fortelle om da han først pratet med lillebroren om den mulige overgangen. Hans første tanke? «Ikke faen».

Bjørn Helge Riise sa under pressekonferansen på Color Line Stadion at han hadde skværet opp med klubben for mange år siden. Og nå som lillebroren er AaFK-spiller, har John Arne lyst til å gjøre det samme.

— Siden han nå signerer for Aalesund, en klubb som jeg har hatt mye dritt med i mange år, så er det på tide at jeg legger feiden død. Begravd. End Of. Jeg kan ikke bare fortsette som jeg har gjort nå som min lillebror spiller der. Jeg vil jo komme og se han spille. Jeg vil han skal ha det bra. Vi snakket om dette før han tok valget. Time to move on, sier 34-åringen.

- Jeg respekterer deg, Henrik

Han har selv sendt flere sleivspark i retning gamleklubben og klubbdirektør Henrik Hoff. Senest for noen måneder siden skrev Riise i et blogginnlegg at Hoff måtte være neste mann ut dørene i AaFk etter sparkingen av Harald Aabrekk.

— Latterlig hvordan det jobbes i Aalesund nå. Ødelegger en flott klubb! Gir en trener 4 kamper!, skrev han på Twitter etter sparkingen.

Nå strekker han ut hånden til AaFK-direktøren.

— Jeg vil ikke gå inn på hvem som har skyld her og der, det er barnslig. Jeg bare gjør det som føles riktig for meg og min samvittighet. Beklager om jeg har sagt noe negativt om Ålesund som by. Aalesund fotballklubb, beklager alt jeg har sagt om dere. Dere er en flott klubb. Håper vi kan se fremover og glemme dette. Henrik Hoff, jeg elsker deg ikke, men jeg respekterer deg. Jeg hater deg heller ikke. Mye av det jeg har sagt eller skrevet har vært i frustrasjon og sinne. Beklager også til deg.

 1. Les også

  Bjørn Helge Riise er klar for Aalesund

 2. Les også

  Riise til angrep på Aalesunds leder: - Ødelegger en flott klubb

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Bjørn Helge Riise
 3. John Arne Riise
 4. Aalesund FK

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  John Arne Riise og Aalesund enige om lønnsbetingelsene

 2. FOTBALL

  Riise åpner for oppsiktsvekkende Aalesund-retur

 3. FOTBALL

  Hoseth måtte tvinge på seg Aalesund-drakten for å bli vant til fargene

 4. FOTBALL

  Riise åpner for Aalesund-retur i januar

 5. FOTBALL

  John Arne Riise innkaller til pressekonferanse

 6. FOTBALL

  Riise: - Tårene triller mens jeg synes synd på meg selv