Fotball

Barton: - Stopp buingen!

<p>QPR-kapteinen har fått nok av egne fans.</p>

Queens Park Rangers' Joey Barton reacts during their English Premier League soccer match against Newcastle United at Loftus Road in London September 12, 2011. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS
  • Reidar Løfaldli

Queens Park Rangers sliter hardt for å unngå nedrykk fra Premier League, og i dag venter en tøff oppgave med Arsenal på besøk på Loftus Road.

I den forbindelse har QPR-kaptein Joey Barton skrevet sine ord for dagen i London-klubbens kampprogram. Der kritiserer 29-åringen de supporterne som i det siste har pepet mot ham under kampene, ifølge The Guardian.

— For å være ærlig, så var det et tidspunkt tidligere i uken der jeg ikke ønsket å skrive disse ordene. Jeg føler meg ikke på lag med alle supporterne for tiden. Jeg vet at det bare gjelder en liten minoritet, men det gjør at man føler seg dårligere som spiller. Man ønsker at supporterne skal være på lag, både i gode og dårlige tider, skriver Barton.

Den omstridte midtbanespilleren sier at han blir såret av det enkelte av QPR-fansen ytrer, og at det gjør prestasjonene dårligere.

— Det er ytterst viktig at folk du jobber sammen med, i likhet med folk du jobber for, setter pris på deg og tror på det. Hvis dem du jobber for viser at de ikke liker deg eller kritiserer deg kan miljøet bli veldig dårlig. Jeg mener at det har skjedd med noen av oss denne sesongen, mener Barton.

Han legger til at han tar seg nær av kritikk, til tross for sitt harde ytre.

- Jeg ser på meg selv som en sterk person. Jeg har måttet gå gjennom mye i livet. Men det at egne fans ikke støtter én, gjør noe med deg. Det påvirker meg dypt , sier Joey Barton.

Les mer om

  1. Engelsk fotball