- At ikke naboene reagerte skjønner jeg ingenting av

Slik er Ole Selnæs når han må se Rosenborg på TV.

Ole Selnæs er tilbake fra karantene. Her takker han fansen etter kampen mot Lillestrøm 9. mai.
  • Ole Sagbakken

TRONDHEIM (adressa.no): — For å si det slik. Moralen etter dette får være at jeg må holde meg på banen. Og unngå å se for mange kamper på TV, sier Ole Selnæs til adressa.no

- Forferdelig ikke å spille

Han måtte sone karantene mot Stabæk sist, og fulgte dermed lagkompisenes kanskje mest dramatiske kamp i 2015 fra TV-stolen.

Les også

Skammelsrud:- Ole vil bli savnet

Midtbanespilleren innrømmer han spilte på et meget stort følelsesregister der han først så RBK havne under 0-2 – for så å snu det.

Ole Selnæs fikk se en høydramatisk kamp forrige helg. Alexander Søderlund scoret to mål da Rosenborg snudde kampen mot Stabæk. Her gratuleres han av Fredrik Midtsjø.

— Det er forferdelig. Jeg var skikkelig nervøs, og det ble ikke bedre av at vi havnet under. Man føler seg helt hjelpeløs der man sitter uten å kunne bidra, sier han. - Og da dere snudde det?

— Jeg så kampen sammen med to kompiser, som er veldig interesserte. Og at vi ikke naboene reagerte på oss da vi snudde til 3-2, der, det skjønner jeg ikke noe av. Vi var oppe av stolen, for å si det slik, smiler 20-åringen.

Les også

Selnæs lover å spandere champagnefrokost på kompisene

— Bra på trening

Nå er Selnæs imidlertid tilbake, og fyker rett inn i elleveren igjen mot Tromsø. Mot et lag desperat etter poeng, men som samtidig kommer til å ligge lavt og dekke rom.

— Det er vi vant til. Slik er det hver gang vi går på banen. Så det skal vi klare å håndtere, sier han.

- Hva med selvtilliten? Er det blitt tøft å holde dere «nede» nå som dere leder serien?

— Vi skal være såpass oppegående at det ikke er noe problem. Vi er ikke halvveis i sesongen ennå, og det har vært veldig bra trøkk på trening denne uka, mener Selnæs.

Riski inn for Helland

Foruten Selnæs er også Riku Riski tilbake på laget mot Tromsø. Pål Andre Helland soner karantene, og dermed går finnen inn på venstrevingen, mens Tobias Mikkelsen flyttes over til høyre. Stefan Strandberg er også tilbake i midtforsvaret etter vikariatet i Selnæs' rolle.

Antatt lag: Andre Hansen – Jonas Svensson, Holmar Örn Eyjolfsson, Stefan Strandberg, Mikael Dorsin – Mike Jensen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø, Tobias Mikkelsen, Alexander Søderlund, Riku Riski.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk