Fotball

Start frir til Kanarifansen

<p><strong>KRISTIANSAND:</strong> Start håper at Kanarifansen stiller mannsterkt opp for å støtte laget i UEFA-cupkampen mot Ajax på torsdag.</p>

Fotball , 16.mai 2006 , Tippeligaen , Lillestrøm - Molde 3-0, illustrasjon , kanarifansen , fan , fans , supporter , supportere , publikum , tilskuer , tilskuere
  • Kjell-Ivar Gilje Grøndal

– Kanarifansen får tilbud om å kjøpe billetter til samme pris som Menigheden får. Jeg håper også at de to supportergruppene kan stå sammen under kampen, sier Kari Sædberg i Start til Fædrelandsvennen.

For Mengiheden er ikke det noe problem:

– Selv om vi er to rivaliserende supportergrupper ellers, så er dette en spesiell begivenhet hvor jeg håper at Kanarifansen vil støtte Start, sier pressetalsmann i Menigheden, Børre Fredriksen.

I går formiddag var det ikke solgt spesielt mange billetter til oppgjøret mot Ajax. Ingenting tyder heller på at det blir så fryktelig mange tilskuere på Åråsen på torsdag.

– Jeg håper at det kommer mellom 2000 og 3000 tilskuere. Når vi spiller seriekamp på Ullevaal, så pleier vi å være en gruppe på rundt 1500 som støtter laget, sier Fredriksen.

Leder i Kanarifansen, Petter W. Olafsson, ønsker ikke å uttale seg til Fædrelandsvennen etter at avisen for noen uker siden skrev om rasismehets på Kanrifansens debattforum.

Les mer om

  1. Europa League