Fotball

Ørn er fortsatt storesøster

<p>Trondheims Ørn slo Kattem 3-0 i lokaloppgjøret på Byåsen Arena lørdag ettermiddag og er fortsatt storesøster i Trondheim.</p>

LA OPP TIL TO: Tina Wulf. Foto: TOR ASLE KLEVLAND

  • Tor Asle Kleveland

Ørn gikk ut i et høyt tempo og lot ikke Kattem få tid til å etablere spill det første kvarteret.

Allerede etter 13. min gikk laget i ledelsen da lagets kaptein Solfrid A Dahle satte inn en retur i mål etter Tina Wulfs harde frispark. Wulf var spilleren også bak 2-0 da hennes innoverskrudde frispark traff Kristin Lies hode i feltet etter halvtimen.

Og da Marita Eide vant nok en retur, denne gang fra stolpen og økte til 3-0 etter 38.min trodde alle at kampen var over og at Ørn ville øke ledelsen i 2.i omgang.

Men etter pause var det et mer innsatsfylt Kattem som kom på banen og laget presset Ørn bakover og spilte seg til en rekke sjanser. Men svake avslutninger og en god Ørn-keeper hindret redusering og kampen ebbet ut med 0-3. — Vi er fornøyd med å avgjøre lokaloppgjøret etter 1.omgang, sa Ørn-trener Thomas Dahle etter kampen.

- Ørn var klart best i 1.omgang og vant fortjent selv om vi hevet oss mye i 2.-omgang og burde ha hatt noen reduseringsmål, sa Kattem-trener Svein Maalen.