Kan få spille fra start

<p><strong>ALFHEIM:</strong> Douglas Sequeira har overbevist tidligere, men aldri spilt fra start.</p><br></br><br></br>

Fotball Tippeligaen Eliteserien 30.03.08 Åråsen stadion Lillestrøm SK - Tromsø IL Douglas Sequeira Tromsø Pål Steffen Andresen Lillestrøm Foto: Thomas Andersen / Digitalsport
  • Eirik Bang Pedersen

Under gårsdagens formasjonstrening, som gikk på offensiv samhandling i såkalt shadowspill, ble Sequeira drillet i spann med Sigurd Rushfeldt på spissplassene.

Det kan fort bety startplass for costaricaneren mot Molde på søndag.

— Vi får se hva vi gjør inn mot kampen. Jeg brukte han på formasjonstreningen for å se hvordan samhandlingen med han fungerte.

— Og mot null motstandere fungerte han bra, spøker Nilsen.

Gode innhopp

Sequeira har i år startet begge kampene på benken, men har kommet inn og gjort sakene sine veldig bra. Blant annet scoret han utligningsmålet mot Lillestrøm i serieåpningen.

Og om han skulle få sjansen fra start i morgendagens kamp mot Molde, er han klar.

— Jeg vil hjelpe laget mitt på best mulig måte. Jeg vet mine kvaliteter som spiss og håper jeg kan få brukt dem mot Molde hvis jeg spiller. Jeg er for eksempel ikke like rask som Morten (Moldskred, red.anm.), men er en intelligent spiller som kan spille enkel fotball på få touch, sier Sequeira, som ser frem til å spille sammen med Rushfeldt på topp.

- Best i Norge

- For meg er han den beste spissen i hele Norge. Han er en sterk og intelligent spiller som jeg liker å spille sammen med, sier Sequeira. Rushfeldt ble, med sin straffescoring i forrige kamp, tidenes målscorer i TIL-trøya. Han tror også det kommer til å fungere bra mellom han og Sequeira, om det kommer til å bli tilfelle i morgen.

- Det kommer til å gå veldig bra. Han er en god og duellsterk spiller, og kommer sikkert til å finne sin rolle som spiss. Han har jo spilt der de to første kampene i år, forklarer Rushfeldt.

Misfornøyd

Sequeira vil erstatte Adriano Munoz, som ikke er fornøyd med egen innsats så langt i sesongen.

- Jeg er misfornøyd med det jeg har gjort så langt. Jeg vet ikke hva som mangler, kanskje at jeg ikke har scoret mål, sier Munoz, som mener at det er slikt han må finne seg i.

— Sånn er det i fotball. Jeg skal støtte de spillerne som starter og jeg tror Douglas på topp kan bli kjempebra, sier Munoz. Nilsen har en litt annen oppfatning hva angår Munoz’ innsats så langt.

— Han har vært med og sørget for de fire poengene vi har tatt i år. Men han har enda mer å gå på, sier Nilsen, som poengterer at det fortsatt er tidlig i sesongen.

— Vi har jo kun spilt to kamper, så det er veldig tidlig, sier Nilsen.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk