NFF bekrefter samtaler - Knudsen høyaktuell som ny landslagssjef

LSKs suksesstrener har vært på jobbintervju i NFF om den ledige jobben som landslagstrener.

Lillestrøm-trener Monica Knudsen ble hyllet av spillerne etter seriegullet tidligere denne måneden. Nå kan hun bli ny landslagssjef.

Lørdag ledet Monica Knudsen LSK Kvinner til cupgull i Telenor Arena da Røa ble slått 2-0 etter ekstraomganger. Dette var LSK Kvinners tredje strake dobbeltriumf under 41-åringens ledelse.

Knudsen gir seg nå i klubben, og er en av kandidatene til å overta som landslagstrener for kvinnelandslaget. Jobben har stått ledig etter at Roger Finjord ga seg tidligere i høst.

Les også

Suksesstreneren gir seg: - Det har vært en fantastisk reise

Har vært på intervju

Etter cupfinalen lørdag sa suksesstreneren til Aftenposten at hun ikke hadde hørt noe fra Norges Fotballforbund om den ledige landslagstrenerjobben.

— Tar de kontakt så skal jeg snakke med dem, sa Knutsen da.

Men etter det Aftenposten kjenner til, er Knudsen en av kandidatene til jobben, samt at hun har vært i samtaler med NFF. Hun har også vært inne til et jobbintervju. Mandag kveld bekrefter Knudsen at hun har vært i møter på Ullevaal.

— Jeg kan bekrefte å ha vært i samtale med NFF, og på bakgrunn av det må anses å være en kandidat. Så mye mer enn det er det ikke å si. Prosessen hos NFF går sin gang, skriver Knudsen i en SMS

Kommunikasjonssjef i NFF, Ynge Haavik, bekrefter overfor Aftenposten at jobben med å finne Finjords etterfølger er i full gang.

Les også

Stensland legger opp etter 144 landskamper

Snakker med flere

— Vi kan bekrefte at NFF har vært i samtaler med Knudsen, sier Haavik.

Og legger til:

— Toppfotballsjef Nils Johan Semb har vært i samtaler med både norske og utenlandske trenere, både kvinner og menn.

NFF skal etter planen ha en ny trener på plass før nyttår.

Les også

NFF møtte VM-arrangøren i Qatar. Ett spørsmål skapte høy temperatur.