Cardiff vil annullere 0-3-tapet mot Palace

Solskjærs klubb mener at Crystal Palace jukset seg til laginformasjon.

Flere norske medier henviser til BBC torsdag og hevder at Cardiff-advokatene har sendt et flere sider langt brev til Premier League om saken. Bakgrunnen for klagen og påstandene om juks, skal være at Palace-manager Tony Pulis visste at lagets sportssjef, Iain Moody prøvde å skaffe Cardiffs startellever før kampen.

«Crystal Palace jukset, og vi vil at Premier League tar affære», skal det hete i brevet Cardiff har sendt. Det hevder i alle fall BBC som skal ha fått tilgang til dette brevet.

Ifølge BBC har Cardiffs advokater nå sendt inn en formell klage og hevder at de har bevis for at Moody jukset.

En person i Cardiff skal ha blitt sparket etter lekkasjer, og Cardiff hevder klubben har bevis på at sportssjef Moody skaffet Cardiffs startoppstilling, noe som skal være ulovlig, i følge BBC

— Klubben har kopi en av SMS som, inneholder eksakt samme lag som Solskjær startet med, skal en kilde ha sagt til lokalavisen Wales Online. Det skriver Dagbladet.

Langt nede

Solskjær var langt nede etter 0-3 tapet for Crystal Palace 5. april, men han og laget slo tilbake med 1-0 over Southampton en uke senere.

— Vi har hatt problemer, men de har jeg tatt hånd om. Spillerne fokuserer på å spille fotball, så får jeg tenke på resten, sa Solskjær i følge Dagbladet etter 1-0 seieren over Southampton.

Solskjær og co. kjemper en voldsom kamp om å overleve i Premier League. Fire serierunder før slutt ligger laget nest sist, og det er tre poeng fram til Norwich på sikker plass.

Forbannet

Det er også helt klart at Cardiff-eier Vincent Tan var fly forbannet etter 0-3 nederlaget for Crystal Palace. Han nektet å slå seg til ro med at resultatet var «grei skuring».

Rett etter kampen skrev flere britiske medier at Tan klaget Crystal Palace inn for Premier League-sjef Richard Scudamore, og han ba ligaen granske Palace-sportssjef Iain Moody. Det er ikke første gang det er konflikter mellom de to.

Palace-eier Steve Parish avfeier de påstandene Cardiff-advokatene nå kommer med.

— Min reaksjon er som følger; vi spilte mot dem og vi slo dem. Derfor er det helt fjernt for meg at det som bli påstått skal ha skjedd, sier han i en kommentar til den siste utviklingen i denne saken.

Solskjær nektet å svare på spørsmål om jukset på en pressekonferanse nylig.

SE VIDEO FRA PRESSEKONFERANSEN ØVERST I SAKEN.