Fotball

– Bayern-stjerner sloss på trening

Robert Lewandowski og Kingsley Coman barket sammen på Bayern München-trening torsdag, ifølge den tyske avisen Bild.

Ifølge den tyske avisen Bild havnet Robert Lewandowski og Kingsley Coman i tottene på hverandre på torsdagens trening. Foto: Michael Probst / AP / NTB scanpix

  • NTB

De to angriperne skal ha slått hverandre i ansiktet under en opphetet diskusjon på treningsfeltet. Bayern-treningen skulle i utgangspunktet ha vært lukket.

Ifølge Bild ble de to spillerne separert av lagkompisene Niklas Süle og Jérôme Boateng.

Bayern leder den tyske bundesligaen ett poeng foran erkerivalen Borussia Dortmund når seks kamper gjenstår.

Niko Kovacs mannskap tok over tabelltoppen etter å ha slått Dortmund hele 5-0 i «Der klassiker» lørdag. Da scoret Lewandowski sitt 200. mål i Bundesliga.

Søndag har Bayern bortekamp mot Fortuna Düsseldorf.

Les også

Manchester United får kritikk. Selv mener Solskjær ett øyeblikk viser lagets fremgang.

Kan ha spilt sin siste Bayern-kamp

Søndagens kamp kommer ikke Bayern München-veteranen Arjen Robben til å spille. Han har gått skadd siden november, og 35-åringen er på utgående kontrakt etter ti år hos fotballgiganten Bayern.

Nederlenderen har ikke vært i aksjon siden mesterligakampen mot Benfica i november, da han scoret to av Bayerns fem mål i 5-1-seieren. Og det er slett ikke sikkert han kommer på banen igjen for sørtyskerne.

– Jeg er bekymret, og jeg er ikke sikker på om jeg spiller for Bayern München igjen denne sesongen, sier Robben.

Hva framtiden bringer er heller ikke bestemt, men han har vært koblet både tilbake til sin gamle klubb Groningen og til MLS-klubben Toronto.

– Det har kommet henvendelser fra enkelte klubber, men nå ønsker jeg først å få trent over en lengre periode. Jeg har ikke bestemt meg, sier Robben.

Les også

Messi grep mikrofonen. Det han hadde på hjertet, er et varsko for Solskjær.

Klubblegende

I sine ti år i klubben har Robben vunnet serien sju ganger, og han er på god vei mot sin åttende. Bayern München leder serien med 64 poeng, ett poeng foran Borussia Dortmund når seks kamper gjenstår i 1. Bundesliga.

I tillegg nærmer klubben seg cupfinale. 24. april spilles semifinalen mot Werder Bremen, med eller uten Robben.

I tillegg til sju seriemesterskap har Robben også vunnet den tyske cupen fire ganger. I 2013 scoret han også vinnermålet da Bayern München vant 2-1 mot Dortmund i mesterligafinalen.

Les mer om

  1. Bayern München