Fotball

Ranheim-kometens klare beskjed til RBK-ledelsen

Ranheims Kristoffer Løkberg og Aslak Fonn Witry gjester Rasmus&Saga.

 • Petter Rasmus
  Petter Rasmus

I jakten på sanger om enkeltspillere fra Kjernen, dukker det opp en hittil ubrukt «perle» som ble skrevet i fjor høst. Selvsagt er det Tore Reginiussen som har fått æren. Om du noen gang får høre den på Lerkendal er usikkert, men det får du hos Rasmus&Saga.

Gjester denne gangen, er mannen som på kort tid gikk fra å synge «Bilde Tå’n Ivers» som motstander til RBK på Lerkendal, til å gainne på at Brann skal vinne seriegullet 2018. I tillegg leverte Kristoffer Løkberg en seriøs kandidat til årets mål i Eliteserien mot LSK sist.

To mann til RBK?

Løkberg har med seg mannen mange mener kan være RBKs nye høyreback, Aslak Fonn Witry. Og merk svaret fra Witry selv på om han er god nok for RBK.

Det er varslet endringer i RBK-troppen etter denne sesongen. Kan RBK ende opp med å hente flere fra Ranheim? Skal Bjørnebye for eksempel ta seg en tur til fjæra dersom André Hansen forlater Rosenborg?

Kristoffer Løkberg og Aslak Fonn Witry gjester Rasmus&Saga.

Årets trener

Hvem blir kåret til årets trener i norsk fotball? Vinneren denne sesongen kommer neppe fra Lerkendal, men kan meget vel komme fra fjæra. Er Svein Maalen den selvsagte vinneren av årets pris?

Apropos trenere, er selvsagt den pågående trenerjakten i Rosenborg tema også denne gangen.

Spillerutviklingen i RBK

Rosenborgs akademi er også tema. Aslak Fonn Witry er selv et produkt av RBKs akademi, og han forteller om kjeftskura han fikk fra Ole Selnæs etter en cupkamp mot Orkla. En kjeftskur han for øvrig mener gjorde ham til en litt bedre fotballspiller.

Slik lytter du

Du kan høre Rasmus&Saga ved å klikke på bildet øverst i saken.

Du kan også høre siste episode av podkasten ved å trykke på denne lenken. Rasmus&Saga finner du også i Spotify og Itunes.

Eliteserien

SVUTMP
1Viking86111761119
2Lillestrøm7520134917
3Molde7412137613
4Sarpsborg 086312107310
5Strømsgodset731389-110
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Rasmus&Saga
 2. Ole Selnæs
 3. Kjernen
 4. Kristoffer Løkberg
 5. Tore Reginiussen
 6. Svein Maalen
 7. André Hansen