Fotball

Solskjær signerte tidligere Molde-helt

Islandsk spiss tilbake i eliteserien.

Bjørn Bergmann Sigurdarson er tilbake i Molde. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix

  • Sindre Trygsland

Björn Bergmann Sigurdarson er tilbake i Molde. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider tirsdag. 25-åringen har signert en avtale ut 2019-sesongen.

Islendingen spilte i Molde i 2014, da på lån fra engelske Wolverhampton. Han spilte 17 kamper og scoret fire mål. Konrakten med Wolverhampton gikk ut i sommer, og nå er altså spissen klar for en ny klubb.

Les også

  1. Solskjær: - Han er framtiden til Molde Fotballklubb

  2. Her er Sigurdarson tilbake i Molde

-Etter at jeg pratet med Ole Gunnar, så tenkte jeg at jeg bare måtte tilbake. Det var helt fantastisk å være her første gangen, da for to år siden. Da inngikk vi avtalen og det var klart på ganske kort tid, og jeg er veldig glad, sier han til Moldes hjemmeside.

Dermed er klubben godt i gang med å ruste opp for høstsesongen. Hurtigtoget Fredrik Brustad er allerede klar for, og nå følger Björn Bergmann Sigurdarson etter. Tidligere har profilerte spillere som Fredrik Gulbrandsen, Mushaga Bakenga og Mohamed Elyounoussi forsvunnet.

-Han er en fysisk stor spiller og sterk. Han er veldig klok, han er god i lufta og timingen er veldig bra. Han kan spille som en 10’er, møtende spiss og få ballen i beina, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær om spissen.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Ole Gunnar Solskjær
  3. Molde FK