Fotball

- Solskjær har ingen sjanse til å redde Cardiff

Citys engelske supportersjef har lite til overs for dagens norske gjest i Manchester.

Ole Gunnar Solskjær skal inn i fiendens land lørdag ettermiddag. City-fansen bryr seg ikke nevneverdig om at den tidligere United-spilleren er manager for gjestene Cardiff.
 • Olav Rege Olsen
  Olav Rege Olsen

Før lørdagens svært vanskelige bortekamp mot Manchester City ligger Ole Gunnar Solskjærs Cardiff på nedrykksplass i Premier League. Normannens oppgave handler i all hovedsak om å redde plassen for den walisiske klubben.

Det er det flere som tror blir tøft.

— Solskjær har ingen mulighet til å redde dem fra nedrykk. Hovedgrunnen til at jeg sier det, er at klubben mangler erfaring fra Premier League. Verken spillerne eller manageren har det, sier en tydelig Kevin Parker til Aftenbladet.

DIREKTE: Manchester City – Cardiff 16.00

Han er generalsekretær i Manchester City FC Supporters Club og er blant vertskapet som i dag skal ta imot Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff på Etihad stadium i Manchester.

- Bryr oss ikke mye om ham

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff møter Manchester City på Eithad i Manchester lørdag.

Den norske Manchester United-legenden har ikke en veldig høy stjerne hos den lyseblå naboen i fotballbyen. På fredagens pressekonferanse fikk nordmannen en rekke spørsmål om hvordan han trodde velkomsten i fiendens land ville bli.– Jeg bryr meg ikke om hvordan mottakelsen blir. Det eneste jeg bryr meg om er resultatet og hvordan vi spiller, sa kristiansunderen på fredagens pressekonferanse i Cardiff.

Skal vi tro supportersjef Parker, bryr ikke City-fansen seg nevneverdig om Solskjærs fortid.

— Vi bryr oss ikke veldig mye om at det er Ole Gunnar Solskjær som kommer til Etihad i dag, men vi vil benytte enhver anledning til å minne ham på at han har bakgrunn fra en klubb som ligger helt i utkanten av Manchester, sier Parker.

- Vær forberedt, Ole

Mens Cardiff havnet under nedrykksstreken etter hjemmetapet mot West Ham sist helg, er Manchester City i storform.

10 strake hjemmeseirer er fasiten deres i Premier League denne sesongen. I ligacupen ble West Ham feid av banen med 6-0, mens City fulgte opp med 5-0 mot Blackburn i FA-cupen onsdag.

Solskjær mener det en eller annen gang må komme en nedtur for de lyseblå. Så er spørsmålet om det kan skje allerede lørdag ettermiddag

— Vi hadde en dårlig periode da vi tapte for Cardiff og Villa tidligere i sesongen, men det er ingenting som tyder på at det skal skje igjen. Han må gjerne ha et håp om det, men vi har scoret 99 mål denne sesongen (i alle konkurranser, journ. anm.). Det 100. kommer i dag, så vær forberedt, Ole, er Parkers klare melding til den norske Premier League-manageren.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City22006066
2Arsenal22006246
3Brentford21106244
4Tottenham Hotspur21106334
5Newcastle United21102024
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  ØKONOMI
  Publisert:

  Etter første natt i leiligheten, banket det på. – Det var en fyr som sa han skulle bo her.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5