Liverpool-legende forbannet på Sterling: – Hold kjeft!

Raheem Sterling (20) vil, ifølge engelske medier, forlate Liverpool i sommer. Det gjør Jamie Carragher sint.

NO DEAL: Raheem Sterling og manager Brendan Rodgers tar hverandre i hendene underveis i kampen mot Newcastle. Ved forhandlingsbordet blir det riktignok ikke utdelt noen håndtrykk.
  • Fredrik Saltbones

I går kveld brøt historien ut i engelske medier. Nærmest samtlige store mediehus på balløya skriver nå at Sterling skal møte Liverpools administrerende direktør Ian Ayre og manager Brendan Rodgers førstkommende fredag.

Under møtet kommer 20-åringen til å gi beskjed om at han vil forlate Merseyside-klubben, ifølge blant annet BBC, Sky Sports og The Guardian.

Ryktene rundt Raheem Sterling har pågått i lang, lang tid, og unggutten skal ha takket nei til en kontrakt verd godt over én million i uka.

– Gjør meg så sint

SINT: Jamie Carragher ber Raheem Sterling finne seg en ny agent.

Oppførselen til Sterling og hans agent, Aidy Wards, har opprørt Liverpool-fansen lenge. Men en som kanskje er enda mer sint, er Jamie Carragher.– At en 20 år gammel gutt går mot Liverpool vedrørende en kontrakt, gjør meg så sint at det gjør vondt i magen, sier Jamie Carragher under gårsdagens utgave av TV-programmet Monday Night FootballSky Sports.

– Glem hvor mye penger han vil ha eller hvordan han har prestert. Når du som 20-åring er i situasjonen hans, så holder du munnen din lukket og fortsetter å spille fotball, sier Carragher i sendingen.

Han har selv spilt over 500 kamper for Liverpool, og vant blant annet Champions League i 2005. Carragher mener Sterling ikke har vært god nok i de store kampene til å oppføre seg slik han nå gjør.

Ber Sterling bytte agent

– Det er ikke sikkert dette handler om penger. Det kan hende det handler om å vinne trofeer eller være med i Champions League. Men Liverpool hadde en sjanse til å vinne FA-cupen denne sesongen. Hvor var Raheem Sterling da? Hvis du skal vinne trofeer og tjene mye penger, må du jobbe for det og fortjene det. Du får det ikke gratis, sier Carragher, som samtidig tar unggutten litt i forsvar.

– Ut i fra disse historiene får mange et feil inntrykk av ham. Han er ikke en arrogant unggutt. Han er ikke høylytt eller oppe i ansiktene til folk. Han elsker simpelthen fotball.

– Han trenger ikke å bytte klubb etter min mening. Hvis det er noe han trenger å bytte, så er det agent.