Agenten: - Sterling signerer ikke ny Liverpool-kontrakt for 10 millioner i uken

Liverpool-spiller Raheem Sterlings agent fastslår én gang for alle at 20-åringen ikke forlenger sin avtale med Anfield-klubben.

Raheem Sterling er på vei bort fra Liverpool. Her fra hjemmekampen mot Newcastle i april.

Liverpool-spilleren har vært midtpunkt for en mediestorm den siste tiden som følge av spekulasjonene rundt hans framtid. Fra ulikt hold har det kommet rapporter om at unggutten vil vekk fra Anfield. Det har fått flere tidligere Liverpool-stjerner til å se rødt.

Fredag møter Sterling og hans agent Aidy Ward Liverpool-manager Brendan Rodgers for å snakke om framtida. Der vil 20-åringen gi beskjed om at han ser for seg en overgang allerede i sommer.

Signerer ikke

— Han kommer definitivt ikke til å signere, sier agent Ward til den britiske avisen Evening Standard.

— Han signerer verken for 700, 800 eller 900 tusen pund i uka. Han signerer rett og slett ikke, tilføyer han.

Les også

Sterling buet ut under prisutdeling i Liverpool

900.000 pund tilsvarer cirka 10,5 millioner kroner etter dagens pundkurs.

Sky Sports-ekspert og tidligere Liverpool-bauta Jamie Carragher er blant dem som har kritisert Sterling for å ville forlate klubben.

— At en 20 år gammel gutt skal utfordre Liverpool Football Club om en kontrakt, irriterer meg langt inn i magen. Jeg blir sint, sa Carragher nylig og ba Sterling holde kjeft.

Den slags uttalelser preller av på agent Ward.

Bryr seg ikke om kritikk

— Enhver kritikk fra eksperter eller tidligere Liverpool-spillere, betyr ikke det minste for meg. Det er ikke relevant, sier han.

Les også

Liverpool-legende forbannet på Sterling: – Hold kjeft!

— Jobben min er å sørge for at jeg gjør det beste for dem (klientene). Om folk sier at jeg gjør en dårlig jobb, eller hevder at jeg gir dårlige råd, bryr meg ikke, tilføyer Ward.

Manchester United er blant klubbene som skal være interessert i å kjøpe Sterling. Manchester City, Chelsea og Bayern München skal også være interesserte.

— Jeg er ikke bekymret. Samtlige Premier League-klubber vil by på ham, sier Ward. (©NTB)