Fotball

United-legenden Scholes: - Om to år vil dette laget være ugjenkjennelig

Slakt dagen derpå for Manchester United etter tapet i Istanbul.

Manchester United fikk det ikke til i Istanbul.
  • Marthe Ihle

Manchester United fortsetter på en rekke med lite imponerende resultater. Torsdag kveld ble et tannløst United-lag satt på plass av tyrkiske Fenerbahce i Europa League.

Manager Mourinho var klar i sin sak:

— Vi fortjente ikke å vinne.

- Ikke mulig å vinne ligaen

United-legenden Paul Scholes figurerer nå som ekspert i engelske BT Sport, som har rettighetene til turneringen.

— Det har vært tre smertefulle år, og jeg tror de neste 18 månedene eller to årene kan bli det samme, helt til denne manageren har hatt tre eller fire overgangsvinduer på å bygge seg det laget han vil ha, sier Scholes ifølge BBC.

Tidligere United-spiller Paul Scholes.

Og kommer med følgende melding:

— Om to år kommer dette laget til å være ugjenkjennelig. Uansett hva United gjør i løpet av disse to årene vil det være en bonus. De siste tre årene har vist at det ikke er mulig å vinne ligaen med disse spillerne, sier den tidligere midtbanedirigenten.

Tidligere United-stopper Rio Ferdinand følger også sin tidligere klubb tett:

— Et dårlig resultat. Jose vet ikke hvilken førsteellever som er den beste! Men han finner ut da det, det er jeg sikker på, meldte han på Twitter.

- Marerittoppvisning

Lokalavisen Manchester Evening News kaller gårsdagen en «marerittoppvisning».

«United raknet fullstendig i Istanbul», skriver The Independent.

— Mourinho har virkelig hendene fulle. Et dårlig lag, ingen lederskikkelser, ingen mål. Milevis unna topp fire-fem. Et dyrt lag, men dårlig likevel. Ikke mye valuta for pengene der, skriver Independents fotballsjef, Mark Ogden på Twitter.

Skadelisten ble også forverret da sommerens milliard-signering Paul Pogba måtte ut med en skade i låret etter en takling. Fra før står allerede viktige forsvarsspillere som Chris Smalling, Antonio Valencia og Eric Bailly på skadelisten.

TV-kanalen Sky Sports spør seg følgende:

— Hvor er drivkraften? Hva skal de gjøre uten Pogba? Hva skjer med Ibrahimovic? Er Rooney i gang, eller var det falsk alarm? Kommer Mkhitaryan noensinne til å bli klar?

Les mer om

  1. Europa League