Fotball

Fulham tapte på overtid

<p>Ung østerriker senket Riise og Hangelands klubb.</p>

Andreas Weimann of Aston Villa scores a goal past Mark Schwarzer of Fulham to make the score 1-0 in injury time--------------------Kieran McManus / BPIBarclays Premier LeagueAston Villa v Fulham10 March 2012Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com
  • Reidar Løfaldli
  • NTB

ASTON VILLA — FULHAM 1-0:

John Arne Riise og Brede Hangelands Fulham har hatt en god periode med tre seire på rad, og forrige helg banket London-klubben nedrykkskandidat Wolverhampton på hjemmebane.

Lørdag så det lenge ut til å bli et sterkt bortepoeng mot Aston Villa i Birmingham, men på overtid sørget en ung østerriker ved navn Andreas Weimann for at Villa tok en etterlengtet seier.

Weimann kastet seg frem etter et gjennomspill og både headet og kjempet ballen over streken etter at Fulham-keeper Mark Schwarzer hadde gitt retur på et skudd.

- Det er fryktelig skuffende å tape i siste minutt. Vi ønsket vår fjerde seier, siden vi hadde tre på rad før dagens kamp, sa Fulham-manager Martin Jol til Sky Sports.

Albue i fjeset

Det skjedde etter en kamp uten de store hendelsene. Hjemmelaget var best i første omgang, men mest dramatikk var det kanskje da Villas Stephen Ireland plantet albuen i ansiktet til Danny Murphy etter en snau halvtimes spill Murphy blødde i ansiktet og måtte ut for å få behandling.

(saken fortsetter)

' BLODIG: Danny Murphy får behandling mens Clint Dempsey og Damien Duff observerer. (Foto: Digitalsport)

Etter pause hadde Fulham en god periode, og spesielt Damien Duff kom nær scoring. Mot slutten av kampen hadde Villa et visst initiativ, og den noe pressede manageren Alex McLeish fikk tre viktige poeng.

— Det var en lettelse å se målet gå inn, ingen tvil om det, sa McLeish til Sky Sports.

— Det kan være ekstremt nervøst å sitte på benken, spesielt når man ikke leder og spesielt når det er lenge siden man har vunnet på hjemmebane, sa McLeish.

De vinrøde og lyseblå avanserte forbi Swansea på tabellen, og bør klare å unngå nedrykk, mens Fulhams håp om en plass blant topplagene fikk seg et skudd for baugen.

John Arne Riise og Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham. Bjørn Helge Riise var ikke i troppen.

Seier for Gamst

Morten Gamst Pedersen og Blackburn fikk med seg tre viktige poeng borte mot Wolverhampton og tok steget opp fra nedrykksstreken. Stortalentet David Hoilett (21) scoret begge målene i 2-0-seieren.

Det første kom etter et langt innkast fra Gamst like før pause. David Davis forsøkte å klarere, men Hoilett fikk fulltreff fra kanten av 16-meteren. I det 69. minutt scoret canadieren sitt andre mål på langskudd og punkterte kampen.

- I dag viste vi innsatsvilje og arbeidsinnsats, og jeg gleder meg på de tilreisende supporternes vegne, sa Blackburn-manager Steve Kean.

Les også

  1. QPR tapte etter grov dommertabbe

  2. Drogba avgjorde med sin scoring nummer 100 i PL

  3. Komimål ga ny Liverpool-nedtur

  4. Spurs tapte sin tredje kamp på rad

Les mer om

  1. Engelsk fotball