Hevder Ronaldo kom med ultimatum til Real Madrid-presidenten: - Benítez eller meg

Real Madrid er på bristepunktet etter ydmykelsen mot Barcelona.

NEDTUR: Cristiano Ronaldo fortviler etter at Real Madrid ble ydmyket av Barcelona i lørdagens El Clásico.

Lørdag kveld ble Real Madrid ydmyket av Barcelona foran egne supportere. Misnøyen blant supporterne på Santagio Bernabéu bredte seg ettersom målene rant inn bak Keylor Navas i Real Madrid-målet. Til slutt sto det Real Madrid 0 — Barcelona 4. Fra tribunen var det pipekonsert. Flere ropte på klubbpresident Florentino Pérez' avgang.

Frustrasjonen sto skrevet i ansiktet på Madrid-klubbens stjernespillere. Cristiano Ronaldo er klubbens største stjerne, men fikk ikke til noen ting i en av sesongens viktigste kamper.

Les også

Ronaldos utbrudd mot Real Madrid-treneren satte fyr på ryktene

I dagene i etterkant har det vært oppvask-stemning i Real Madrid-leiren. Både Pérez og trener Rafael Benítez merker presset.

Både Fox Sports og den italienske storavisen La Gazzetta Dello Sport melder at Ronaldo etter kampen kom med et ultimatum til Pérez, ifølge den spanske Madrid-avisen AS.

— Benítez eller meg, skal ha vært Ronaldos beskjed til presidenten.

- Vi vinner ingenting med Benítez

Det har den siste tiden vært flere indikasjoner på at Ronaldo er misfornøyd med Benítez. Sist uke skrev El Confidencial at Ronaldo uttrykt denne misnøyen til Pérez før tapet for Sevilla tidligere i måneden.

— Med Benítez vil vi ikke vinne noen ting, skal Ronaldo ha sagt.

Forholdet mellom Ronaldo og Pérez skal også være betent. Det har flere ganger vært rapportert at Ronaldo og flere Real Madrid-spillere var svært misfornøyd med at Carlo Ancelotti fikk som trener sparken etter forrige sesong. Den siste utviklingen har satt fart på ryktene om at Ronaldo forsvinner til sommeren. Som så ofte før kobles Ronaldo til en Manchester United-retur. Paris Saint-Germain har også vist stor interesse for portugiseren.

Ronaldo-agent Jorge Mendes beskrev imidlertid denne helgen en exit fra Real Madrid som «umulig».

Lars Tjærnås kommenterer El Clásico:

Les også

Den perfekte bortekampen

Zidane fikk spørsmål om Real Madrid-jobben

I kjølvannet av lørdagens El Clásico-ydmykelse har flere stilt spørsmålet om hvem som egentlig bestemmer i Real Madrid. Benítez overrasket med et svært offensivt laguttak. Den defensive midtbanespilleren Casemiro ble utelatt fra startoppstillingen.

— Vi er alle ansvarlige, svarte Benítez da han ble spurt om hvorfor han valgte et så offensivt lag.

Situasjonen i Real Madrid er nå så betent at mange mener det kun er et tidsspørsmål før Benítez får fyken. Etter Real Madrid Castillas kamp mot Barakaldo søndag fikk Castilla-trener Zinedine Zidane spørsmål om han kom til å ta over førstelagsansvaret.

— Jeg er Castilla-trener og Benítez er førstelagstrener. Ting er som det skal være for øyeblikket, svarte Zidane.

Real Madrid har innkalt til pressekonferanse mandag kveld. Der er det ventet at klubbledelsen vil fastslå at de fortsatt har tillit til Benítez, selv om Marca hevder at treneren har «mistet garderoben».