Fotball

Neymar skaper nye spekulasjoner: – Jeg har veldig lyst til å spille for Guardiola

Brasils superstjerne Neymar har gjennomført første uke av lagets VM-oppkjøring i fin form, men også skapt nye spekulasjoner om sin klubbframtid.

Neymar sammen med Filipe Luís (til h.) under Brasils VM-oppkjøringsleir i Teresopolis.

Neymar mistet de tre siste månedene av debutsesongen med Paris Saint-Germain, som i fjor sommer gjorde ham til verdens suverent dyreste fotballspiller, men tilsynelatende er han i ferd med å finne VM-formen.

Videoopptak fra Brasils fotballforbund viser Neymar i full vigør under en lukket trening i Teresopolis, der landslaget har forberedt seg før laget søndag reiser til London for neste del av VM-forberedelsene.

Les også

Her tar Lillestrøm-spilleren valget som sjokkerte Kjetil Rekdal

Neymar har benyttet anledningen til å så ytterligere tvil om sin framtid i PSG ved å fortelle ESPN Brasil at han «har veldig lyst til» å spille for Manchester City-manager Pep Guardiola.

– Jeg har alltid hatt lyst til å arbeide med Guardiola. Han er annerledes. Jeg kom til Barcelona for sent, et år etter at han dro derfra, sa Neymar i et intervju utført av tidligere landslagsspiller Alex.

– Jeg har veldig lyst til å spille for ham.

Tidligere er det spekulert i at Neymar kan være på vei til Real Madrid, nå synes det som Manchester City kan bli neste stoppested.

PSG vil sikkert ha ord med i laget. Klubben utløste i fjor Neymars utkjøpsklausul i Barcelona på 222 millioner euro.

(©NTB)

Les mer om

  1. Neymar
  2. Paris Saint-Germain
  3. Manchester City