- Liverpool avslo Uniteds sjokkforespørsel

Manchester United viser interesse for Liverpool-stjernen Raheem Sterling.

Raheem Sterling skal være på vei bort fra Liverpool. Her fra hjemmekampen mot Newcastle i april.

Ifølge Liverpool Echo har Liverpool allerede rukket å avvise en forespørsel fra United om Sterling vil være tilgjengelig for en overgang i sommer.

Sterling skal ha meddelt Liverpool-ledelsen at han ikke ønsker å forlenge kontrakten med Anfield-laget. Det har satt fart i spekulasjonene om at Sterling blir med Steven Gerrard ut portene i sommer.

Les også

- Derfor vil Raheem Sterling forlate Liverpool

Buet på av fansen

Raheem Sterling har to år igjen av kontrakten med Liverpool, men ønsker seg like godt betalt som spissen Daniel Sturridge.

Liverpool har ifølge Echo gitt United klar beskjed om at 20 år gamle Sterling ikke er til salg. Da Sterling tirsdag ble kåret til årets unge spiller i klubben, fikk han flere burop fra skuffede fans etter alle oppslagene om de fastlåste kontraktsforhandlingene.

Les også

Sterling buet ut under prisutdeling i Liverpool

Ikke siden 1964

Ikke siden Phil Chisnall gikk til Liverpool fra United i 1964, har klubbene gjort spillerhandler seg imellom. Manchester United-manager Louis van Gaal ser ikke ut til å bry seg om det.

Sterling skal sammen med agent Aidy Ward i samtaler med Liverpool-manager Brendan Rodgers fredag. Der vil duoen ventelig gi beskjed om at Sterling ikke er beredt til å akseptere Liverpools nye kontraktstilbud.

Følges av mange

Ward uttalte for øvrig torsdag at saken er blåst ut av alle proporsjoner. Liverpool vil ventelig gjøre alt for å unngå å selge Sterling til en direkte rival i Premier League.

Med United på banen, vil trolig også Chelsea og Arsenal følge godt med på situasjonen rundt Sterling. Tidligere har utenlandske klubber som Bayern München og Juventus blitt koblet til Liverpools allsidige angriper. (©NTB)