Fotball

Så sliten at han skjøt med krampe

Simen Sandmæl kunne ha sikret Levangers første trepoenger.

 • Birger Løfaldli
  Birger Løfaldli
  Adresseavisen
svp://11908?view=sa

LEVANGER -SANDNES ULF 0-0

LEVANGER (adressa.no): Med to kanonskudd i andre omgang kunne Levangers Simen Sandmæl ha blitt den store helten da nordtrønderne tok imot Sandnes/Ulf på Moan. Dessverre havnet ingen av suserne han smelte i vei mot slutten av andre omgang i nettet.

Levangers Per Verner Rønning kaster seg inn i en hodeduell mot Sandnes Ulf. Foto: Kristian Helgesen

Kampen endte 0-0 og Levanger står fortsatt uten seier etter fire spilte kamper i 1. divisjon.

Helt utslitt

— Et av skuddene gikk i stanga og et gikk like utenfor. Det er skuffende nå at jeg ikke satte en av dem i hvert fall, sier Sandmæl til adressa.no etter kampen.

— På det siste skuddet, da jeg snertet krysset, var jeg så sliten. Jeg kjente krampa i det jeg løp, og det handlet bare om å få smelt i vei et skudd.

Levanger hadde god kontroll i en jevnspilt førsteomgang, hvor det tok over tjue minutter før første sjanse kom. Den sto gjestene for.

Les også

Tannløse Ranheim tapte

Tre sjanser på rappen

Midtveis i omgangen ble Levanger presset litt bakpå, men solid spill både fra midtstopperne Per Verner Rønning og Tom Erik Nordberg og keeper Ola Rygg hindret store målsjanser imot. På tampen av første omgang tok LFK kommandoen og kom til flere gode muligheter.

Etter hvilen hadde Sandnes Ulf ballen mest, men det var Levanger som kom til de klart største sjansene. Etter 73. minutters spill satte Simen Sandmæl virkelig fart i kampen med et flott raid og en god avslutning, kampens største sjanse.

TØFT: Simen Sandmæl i duell i oppgjøret mot Sandnes Ulf, som endte 0-0. Foto: KRISTIAN HELGESEN

Hans skudd ble fulgt opp av en god mulighet fra Ørjan Hopen, før Tom Erik Nordberg sørget for at det ble tre LFK-sjanser på rappen like etterpå.

— Må komme mål snart

Stormløpet mot Ulf-målet roet seg noe, før Sandmæl fyrte av sin andre kanonkule i siste spilleminutt. Dessverre for Levanger gikk heller ikke den i mål. Selv om vertene vant sjansestatistikken klart, var det Sandnes Ulf som hadde ballen mest i det målløse oppgjøret på Moan.

— Jeg har kommet til sjanser i alle kampene så langt. Det er noe å ta med seg, men det må komme mål snart, fastslår Sandmæl til adressa.no.

svp://11908?view=sa

Les mer om

 1. Fotball 1. div
 2. Levanger FK
 3. Sandnes Ulf

Relevante artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Sandnes Ulf klarte ikke å score mål

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Tannløse Ranheim tapte

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Bærum feia Hødd av banen

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Bryne med poengdeling mot serielederen

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Tannløst Levanger tapte

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Åsane er fortsatt ubeseiret