Fotball

Taus Ødegaard trener med Real Madrid igjen

Ikke et ord til norske medier fra Martin Ødegaard onsdag. I dag er han igjen på plass på Real Madrids treningsfelt.

Martin Ødegaard og pappa Hans Erik fulgte Real Madrids kamp mot Atlético Madrid fra tribuneplass onsdag kveld. Etterpå nektet Ødegaard å snakke med norske medier.
  • Kurt B.M. Haugli

MADRID (Aftenposten): Trolig er det sjefen selv, Carlo Ancelotti, som styrer treningen når den norske 16-åringen for andre dag på rad entrer gressmatta på Real Madrids treningsfelt Valdebebas i utkanten av Madrid i dag. Valdebebas er et praktfullt treningsanlegg som ligger like ved hovedflyplassen i Madrid, Barajas.

Les også

Her rømmer Ødegaard fra pressen

Stakk uten et ord

Det norske supertalentet på 16 år er ettertraktet og han begynner snart å oppføre seg som en ettertraktet person.

Ikledd svart boblejakke og med hetta godt opptrukket stakk Martin Ødegaard fra Altético Madrids stadion Vicente Calderon sent onsdag kveld. Det som muligens er hans neste klubb, Real Madrid, hadde akkurat tapt 0-2 i cupen. Et nederlag som svir for Real Madrid.

Norske medier var mannsterke utenfor VIP-inngangen på Atletico Madrids stadion sent onsdag kveld. De ville alle ha noen ord med gutten som kanskje er i ferd med å skaffe seg kontrakt med en av verdens største fotballklubber.

Mange nordmenn på plass

Da bussen til Real Madrids VIP'er dukket opp foran utgangen hvor det ligger rød løper, var det antydning til oppløp. For de norske mediene var det en mulighet til å få et svar på hvor nær det norske fotballtalentet er en kontrakt med en av verdens største fotballklubber. Men det var stille. Uten å ha sagt et eneste ord hoppet Ødegaard om bord i Real Madrid-bussen på lette fotballbein. Like etter fulgte pappa Hans Erik Ødegaard.

Plutselig var både Martin Ødegaard og bussen borte. Dermed kan vi ikke gi dere noen uttalelser fra hverken hovedpersonen eller hans far som er med på Madrid-turen. De ønsket overhodet ikke å snakke med mediene denne kalde Madrid-kvelden.

Avgjørende dager

De neste dagene blir trolig avgjørende for om Martin Ødegaard blir Real Madrid-spiller.

Det er en reell mulighet for at det kommer til å skje. Samtidig er det litt motstridende meldinger. VG melder at han er i ferd med å skrive under for Real Madrid. Hans lokale avis, Drammens Tidende, mener at han ikke har bestemt seg.

Uansett har supertalentet en treningsavtale med nederlandske Ajax i nær fremtid.

Les også

  1. Real Madrid tapte byderbyet med Ødegaard på tribunen

  2. «Martin får formidabel konkurrense om plassen på laget»

  3. Her ser Martin Ødegaard klubben som vil ha ham

Les mer om

  1. Spansk fotball
  2. Martin Ødegaard
  3. Atlético Madrid