Fotball

Jonevret: - Deilig seier

Storfornøyd Viking-trener etter storseier mot Bodø.

 • Kurt Arne Nilssen

BODØ/GLIMT — VIKING 0-3

BODØ (Aftenbladet): - Vi leverte veldig bra fotball i første omgang. Riktignok var vi effektive og fikk litt hjelp på den første scoringen, men dette var en veldig deilig seier, sier Jonevret til Aftenbladet.

STORFORNØYD: Kjell Jonevret takker sine spillere etter 3-0 mot Bodø/Glimt på bortebane. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Viking-treneren fikk se sine spillere kjøre over Bodø/Glimt de første 45 minuttene. Laget hadde full kontroll defensivt og framover i banen var de dødelig effektive. Ikke overraskende falt prestasjonen litt etter pause, men ikke nok til at Jonevret klaget over det etter kampen.— Jeg er litt mindre fornøyd med det som skjer etter pause. Vi skulle være trygge defensivt, men Glimt etterlot seg noen enorme rom som vi nok burde utnyttet bedre. Jeg klager uansett ikke på en dag som dette. 3-0 mot Bodø/Glimt er en fantastisk start på en uke som kommer til å bli veldig tøff, sier Jonevret.

Les også

Viking knuste Glimt på Aspmyra

Etter at Viking gikk på to strake tap mot Vålerenga og Lillestrøm har mange lurt på om Viking igjen var vei inn i blindgaten de så mange ganger tidligere har forvillet seg inn i. Etter storseieren i nord er Jonevret glad han slipper det snakket.

— Vålerenga er et bra lag og Lillestrøm er vanskelige å møte borte. I forkant av denne kampen har flere spurt om dette var en trend. Derfor er det deilig å få lagt den død, sier Jonevret.

En som ikke var like fornøyd med kampen var Trond Olsen. Den tidligere Viking-spilleren mener Bodø/Glimt var fullt på høyde med Viking spillemessig, men at Glimts prestasjoner i de to sekstenmeterne avgjorde kampen til fordel fro Viking.

— Jeg burde ha scoret fem mål i dag. Vi kan ikke opptre slik vi gjorde defensivt. I dag var vi til tider håpløse bakover i banen, sier Olsen.

STERK BORTESEIER: Her feirer Yann-Erik de Lanlay sin 0-2-scoring på Aspmyra. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Yann-Erik de Lanlay leverte en god kamp for Viking og noterte seg også for sesongens tredje seriemål.— Vi var veldig god i første omgang, men rotet litt i starten av andre. Alt i alt var dette en meget god seier. Tidligere år har vi rotet litt i slik kamper, men jeg føler årets Viking-lag er mer solid. Vi har god konkurranse om alle plassene og det er kjekt å spille for et Viking-lag som gjør det bra, sier De Lanlay.

Allerede onsdag spiller Viking borte mot Kristiansund i cupen og neste helg venter en hjemmekamp mot Sarpsborg.

 1. Les også

  Nok en deilig borteseier

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Bodø/Glimt
 3. Viking FK
 4. Kjell Jonevret

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Viking knuste Glimt på Aspmyra

 2. FOTBALL

  De Lanlay: - Fortsatt et klart mål for meg å spille i utlandet

 3. FOTBALL

  Steiring imponerte i første kamp fra start: - Det var en spesiell kamp

 4. FOTBALL

  Jonevret glad – men spent på hvem som blir værende

 5. FOTBALL

  Viking trøbler i starten

 6. FOTBALL

  - Ti minutter ødela for oss