Dette er trolig Riises nye sjef og konkurrent

Alt tyder på at Delhi Dynamos blir John Arne Riises (34) neste klubb. Der er Real Madrid— og Brasil-legenden Roberto Carlos (42) spillende trener.

PÅ SAMME LAG? Roberto Carlos (t.v) er spillende hovedtrener i klubben som trolig er John Arne Riise neste stoppested, Delhi Dynamos.

Helt siden John Arne Riise offentliggjorde at India blir fotballkarrierens neste stoppested, er det blitt spekulert i om hans nye klubb blir Kerala Blasters eller Delhi Dynamos.

Riise selv har ved flere anledninger sagt at han ikke kan uttale seg om klubbvalget ettersom den nye klubben skal ha en «stor annonsering av det på en pressekonferanse».

I OSLO: John Arne Riise har den siste tiden trent med Vålerenga på Valle.

I et intervju med NRK bekreftet han samtidig at det er snakk om enten Kerala Blasters eller Delhi Dynamos.Nå avviser Kerala Blasters' daglig leder at John Arne Riise er aktuell for klubben.

Brasil-legende som sjef

– Vi har allerede annonsert Carlos Marchena som vår «marquee player». Det er vel en tydelig indikasjon. Vi går videre med det laget vi har. Riise kommer ikke til å slutte seg til oss, sier Viren D'Silva til Times of India.

Dermed tyder alt på at Delhi Dynamos blir Riises nye klubb, der får han i så fall en av tidenes mest kjente venstrebacker – og et av nordmannens største forbilder – som trener og konkurrent.

Roberto Carlos, som blant annet har spilt 370 kamper for Real Madrid og 125 A-landskamper for Brasil, er nemlig ikke bare Delhi Dynamos' hovedtrener, han er også spiller. Den nå 42 år gamle har ikke spilt en offisiell kamp siden han bestemte seg for å legge opp for tre år siden.

Men i juli i annonserte han at han gjør comeback i den indiske klubben. I likhet med John Arne Riise, er Carlos også venstreback. Dermed får nordmannen sterk konkurranse om den plassen på laget.

Riise i 2002: — Carlos er min type spiller

Riise har ved flere anledninger uttrykt sin beundring for Roberto Carlos. Blant annet i et intervju med The Telegraph i 2002:

– Roberto Carlos er min type spiller. Måten han skyter på er helt fantastisk, sa Riise da.

Ifølge Times of India er Delhi Dynamos også i ferd med å sikre seg underskriften til tidligere Chelsea-ving Florent Malouda og den tidligere, svenske landslagsspilleren Anders Svensson.

Sett denne? Riise ekstremt imponert over RBK-Helland.

John Arne Riise har den siste tiden trent med Kjetil Rekdals Vålerenga. I et intervju med Aftenposten nylig fortalte han at han gledet seg til det indiske eventyret.

— Jeg ser frem til å komme i gang med sesongen i India, men samtidig er det utrolig gøy å være her og trene med gutta. I et hjemlig miljø. Det er ikke så ofte jeg får gjort det, så det er digg å være hjemme i Norge og trene. Jeg kjenner flere av spillerne her, og har det veldig fint her. Det gir meg ekstra motivasjon til å holde på, sa John Arne Riise.

Første kamp Indian Super League spilles i starten av oktober. Delhi Dynamos møter da FC Goa på bortebane. Sesongen var ikke lenger enn til 20. desember, og Riise har derfor sagt at han gjerne ønsker seg et utlån til en norsk klubb, for eksempel Aalesund, fra og med januar neste år.

Riise skal etter planen spille to sesonger i India.