Fotball

TV-kanal hevder Flovik kan være ferdig før helga

Ifølge Eurosport kan Bård Floviks dager som TIL-trener være talte allerede før helgens kamp.

FORTVILT: Bård FLovik forsøkte å nå fram med sitt budskap, men fikk se spillerne gå på sitt tredje strake tap, noe som har økt spekulasjonene om trenerens avgang. Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

 • Tobias Stein Eilertsen
  iTromsø

Det skriver TV-kanalen i en sak på sin nettside.

- Eurosport har vært i kontakt med kilder sentralt i TIL som tror klubben vurderer å fjerne Flovik allerede før Sandefjord-kampen til helgen – og at det selv med seier der kan gå mot trenerskifte i Ishavsbyen, skriver Eurosport.

– Vurderer grep

Sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen, kalte Sandefjord-kampen «en nøkkelkamp» til iTromsø i går kveld.

– Avgjøres det om Bård Flovik skal være trener videre av resultatet i den kampen?

– Det ønsker jeg ikke å gå inn på. Enten må vi gjøre endringer eller stå fult og tett slik vi har gjort til nå. Vi har over tid vurdert å gjøre grep, så får vi se hva det blir. Vi var tidlig inne på det med å styrke trenerteamet, så det kan hende vi går inn på, eller så må vi se på andre løsninger og muligheter, sa Johansen til iTromsø søndag kveld.

Les også

TIL-eier om krisen: - Vi kommer ikke til å gjøre noe som helst

Sluppet inn mest

TIL har tapt tre kamper på rad, 4–1 borte mot Lillestørm, 4–2-tap hjemme mot Vålerenga og 3–0-tap borte mot Molde i går kveld.

Det betyr at TIL kun har plukket seks poeng på de 10 siste kampene og har verst formkurve og sluppet inn flest mål i eliteserien, med 24 baklengsmål totalt.

– Det er ingen krise, vi har bare lite poeng og er på vei i en negativ retning, sa trener Bård Flovik til iTromsø etter kampslutt i går kveld.

iTromsø har ikke lykkes å komme i kontakt med verken trener Bård Flovik, sportssjef Svein-Morten Johansen elelr styreleder Per Aronsen i dag.

Eliteserien

SVUTMP
1Kristiansund750275215
2Rosenborg74211911814
3Molde7421179814
4Bodø/Glimt6411114713
5Vålerenga6321127511
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Bård Flovik
 2. Eurosport
 3. Tromsø IL
 4. Eliteserien