Fotball

Helstad nærmer seg eliteserieretur

<p>— Bare formalitetene gjenstår før han er Lillestrøm-spiller.</p>

FotballFrankrikeFoto: Dppi/DigitalsportNORWAY ONLYFOOTBALL - FRENCH CHAMPIONSHIP 2010/2011 - L2 - LE MANS FC v FC NANTES - 27/05/2011JOY THORSTEN HELSTAD (MANS) AFTER HIS GOAL Foto: Digitalsport

  • 100% Sport

Thorstein Helstad blir ventelig Lillestrøm-spiller. Ifølge Romerikes Blad blir angriperens overgang trolig bekreftet tidlig i juli.

– Så lenge ingenting er klart, ønsker jeg ikke å spekulere i det, sier LSKs sportsdirektør Bjarmann til RB.

Helstad gjennomførte den medisinske testen på Åråsen for noen uker siden, skriver lokalavisen.

– Vi jobber med å terminere Thorsteins kontrakt i Monaco, så får vi se hva som skjer dersom det går i orden, sier Helstads agent Stig Lillejord.

Først 1. august blir Helstad spilleklar. Det betyr at Sandnes Ulf 5. august er første kampen han kan rekke i den gule og svarte drakten.

LSK jobber med å hente flere angripere. Fredrik Gulbrandsen er skadd på nytt, mens Björn Bergmann Sigurdarson selges til engelske Wolverhampton. Samtidig er det klart at Luke Rodgers er ferdig i klubben.

– Han kommer ikke til å spille for LSK igjen. Vi visste det var en gambling da vi hentet ham siden vi hadde dårlig tid da Fredrik ble skadet i serieåpningen. Overgangen har ikke gått helt slik vi håpet, men den har heller ikke kostet oss mye, sier Bjarmann til Romerikes Blad. (©NTB)

Les også

  1. Vaagan Moen håper på Helstad i LSK

  2. - Helstad nærmer seg Lillestrøm

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt11003033
2Viking11003123
3Molde11002023
4Rosenborg10101101
4Vålerenga10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien