Fotball

N’Zogbia klar for Villa

<p>Aston Villa har kjøpt Charles N’Zogbia fra Wigan.</p>

Charles N'Zogbia of Wigan celebrates scoring the 1st goal--------------------Marc Atkins / BPIBarclays Premier LeagueAston Villa v Wigan Athletic07 May 2011Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

  • Svein Rune Kjøllesdal

Villa har sikret seg Charles N’Zogbia, de må betale 9,5 millioner pund (84 millioner kroner) for spilleren, skriver skysports.com.

Den tidligere Newcastle spilleren har signert en femårs kontrakt med Birmingham-klubben, og gjennomgikk i dag den medisinske testen.

N’Zogbia hadde bare et år igjen av kontrakten med Wigan, og ble solgt i år for å unngå at han gikk gratis neste sommer.

– Jeg er veldig fornøyd med å signere for Aston Villa. Det er en flott klubb og det er et stort steg i min karriere. Så jeg er sikker på jeg kommer til å trives her , sier N’Zogbia til Villas hjemmeside.

Charles N’Zogbia er hentet inn etter at Aston Villa har solgt både Ashley Young og Stewart Downing i sommer. Og nysigneringen tror de Villa får en god sesong.

– Jeg tror vi får en veldig god sesong, og håper jeg gjør det bra her. Jeg gleder meg til å spille med min nye lagkamerater. Alex McLeish er en sterk manager, og jeg tror han kommer til å bygge et veldig godt lag her , sier N'Zogbia.