Fotball

Nordlie frykter langt avbrudd

<br></br><br></br><br></br><br></br><p><strong>LILLESTRØM:</strong> Bjørn Helge Riise hinket fredag av Lillestrøms treningsfelt med det som trolig var en kraftig strekk.</p>

bjørn helge riise mms
  • Øyvind Nordli

Under fredagens trening på Lillestrøm var ålesunderen uheldig igjen. Han hinket av banen med det som kunne se ut for å være en kraftig strekk på baksiden av låret. Dermed ligger det an til at Lillestrøm mister en viktig spiller til søndagens storoppgjør mot Vålerenga på hjemmebane.

— Jeg har lyst til å spille, men jeg vet ikke om jeg kan. Jeg kjente at det lugget til på baksiden av låret da jeg spurtet etter en annen spiller. Skaden er på akkurat samme sted som den forrige, sier Riise.

Han skulle egentlig erstatte Khalid Mouehli, som fikk to kampers karantene etter et rødt kort mot Stabæk sist helg.

— Verken onsdag eller torsdag kjente jeg noenting til skaden. Dette kommer derfor på verst tenkelig tidspunkt, sier han.

  • Mer om Lillestrøm

Lillestrøm-trener Tom Nordlie frykter at Riises skade kan bli langvarig.

- Hvis han blir ute med strekk nå, kommer han trolig til å bli borte lenge. Jeg håper selvfølgelig at han blir klar. Hvis han ikke blir klar, vil jeg vurdere Karim Essediri eller Arild Sundgot, sier Tom Nordlie til Aftenposten.no

LSK vil foreløpig ikke avskrive Riise helt:

— Det så ikke bra ut der og da. Men jeg håper det kan gå bra. Vi tar bilder av skaden nå, så det er litt tidlig å fastslå noe, sier fysioterapeut, Jørn Karlsen.

Riise sto over begge de første serierundene på grunn av en muskelstrekk.

Les også

  1. Riise klar

Eliteserien

SVUTMP
1Molde22135454262844
2Bodø/Glimt21135344192544
3Kristiansund2212372925439
4Rosenborg21114643271637
5Lillestrøm2210573328535
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien