Start-Paulsen: - Egoismen må legges til side

<p><strong>KRISTIANSAND:</strong> — Ikke optimalt, sier Kristoffer Paulsen om venstrebackplassen i Start. Men han klager ikke av den grunn.</p>

Fotball HerrerTippeligaen Start - Vålerenga 1 - 0 Kristiansand stadion10.05.07Foto: Tomas Rolland, Digitalsport Kristoffer Paulsen - Start - jubler etter seier. Daniel Fredheim Holm - Vålerenga - depper i bakgrunnen
  • Kommentar: Pål Wollebæk Jørgensen

— Ikke alle får spille på de plassene de ønsker. Jeg spiller der treneren setter meg. Jeg har ingen problemer med det, sier Starts ”potet” Kristoffer Paulsen.

Mot Sandefjord søndag ble han byttet ut i pausen, og den anvendlige spilleren ligger nest sist på Fædrelandsvennens børs blant Start-spillerne. Kun Jon Midttun Lie har svakere snitt.

— Man roper jo ikke akkurat ”jippi” når man blir byttet ut. Men hvis treneren gjør et bytte fordi han tror ting vil fungere bedre, så må man bare akseptere det, sier 26-åringen.

De siste månedene har trønderen figurert som Starts venstreback. Han er best kjent med backplassen på motsatt side, men har spilt på alle plasser i Start-laget, bortsett fra keeper, de to siste årene.

­ Egoismen må legges til side i den situasjonen vi er i nå. Klubben er viktig, og jeg er en brikke. Man må være kynisk og akkurat nå er det Start og eliteserieplassen som gjelder. Så får jeg heller evaluere min egen situasjon sammen men klubben når sesongen er over, sier Paulsen, som bruker tennisspråk når han skal beskrive Starts innspurt på årets sesong.

­ Slik jeg ser det har vi fire matchballer. Vi har to og Odd har to. Men samtidig er vi optatt av å gjøre jobben selv, sier han.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk