Fotball

Åpenhjertig RBK-profil: – Jeg passer ikke inn i spillestilen

Anders Trondsen lover å gi alt som venstreback for å hjelpe RBK til seriegull. Men er usikker på hvor lenge han blir værende i klubben.

– Jeg har lyst til å gjøre mitt aller beste så lenge jeg er her, og setter meg ikke på bakbeina om jeg blir værende på back. Jeg har bra potensial der, både med pasningsfot, hurtighet og som førsteforsvarer. Men ja: Jeg ser fortsatt på meg selv som midtbanespiller, sier Anders Trondsen.

Trondsen var bunnsolid back mot Bodø/Glimt. Og selv om han er mer positiv til rollen enn tidligere, ser han seg selv som en midtbanespiller. I en stil hvor han ikke passer helt inn.

– Jeg har diskutert dette veldig mye med Eirik (Horneland), og vi er ærlige, begge to. Dette er heller ikke noe negativt ment. Men slik vi spiller i Rosenborg nå, passer ikke spillestilen helt for meg. Som midtbanespiller har jeg alltid vært mye involvert i spillet. Det blir jeg ikke like mye her, verken sentralt eller som indreløper, sier Trondsen til Adresseavisen, når vi snakker med han dagen før Glimt-kampen.

Les hele saken med abonnement