Fotball

Wenger: - Mesterliga-kvalik er en tittel

<p>Arsenal-manageren har begynt å telle topp fire-plasseringer som å vinne en tittel.</p>

Arsenal's manager Arsene Wenger takes to the touchline before his team's English Premier League soccer match against Bolton at The Reebok Stadium, Bolton, England, Wednesday, Feb. 1, 2012. (AP Photo/Jon Super)
  • 100% Sport

— For meg er det fem titler. Det handler først om å vinne Premier League, nummer to er mesterligaen, det tredje er å kvalifisere seg for mesterligaen og så kommer FA-cupen og ligacupen, sier Arsène Wenger.

Arsenals franske manager er under press. «Gunners» på niendeplass er ti poeng bak serieleder Chelsea, mens det onsdag ble hjemmetap mot Schalke i mesterligaen. Wenger ber kritiske medier og fans huske én ting:

— Jeg sier at deltakelse i mesterligaen er en tittel, for dersom du vil ha de beste spillerne til klubben så spør de ikke om vi har vunnet ligacupen. Spillerne spør om vi spiller i mesterligaen. Og det gjør vi sesong etter sesong, sier Wenger.

Arsenal hadde spilt 43 kamper på rad uten hjemmetap i mesterligaen før tyske Schalke vant i London denne uken. I helgen skal de rødhvite ut i London-derby mot Queens Park Rangers. (©NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball