Fotball

Van Persie slipper operasjon

Manchester United-spissen avviser ryktene om at hans vonde kne trenger operasjon.

FRISK: Robin van Persie avviser at han trenger kneoperasjon, og er klar for å kjempe om en plass på United-laget på lik linje med Falcao og Rooney.
  • Kjetil Flygind

Manchester United brukte overgangsvinduets siste dag til å sikre seg Monacos colombianske superspiss Radamel Falcao.

28-åringen ble hentet inn på lån ut sesongen, med opsjon på kjøp. I engelsk presse ble det spekulert i om det var fordi Robin van Persie måtte opereres i et trøblete kne.

Van Persie selv kaller ryktene om operasjon for tullprat.

Fantasi

— Man må ha ganske livlig fantasi for å finne på noe sånt tull. Jeg vet ikke hvor de ryktene kommer fra, og jeg skal ikke på noe sykehus for å gjennomføre en operasjon i nærmeste fremtid. Det kan jeg love, sier van Persie til FOX Sports.

Det betyr i så fall at Louis van Gaal kan mønstre en angrepsrekke det lukter svidd av. For med en skadefri van Persie, i tillegg til spillere som Wayne Rooney, Angel Di Maria, Juan Mata og Radamel Falcao, ser ligavinneren fra 2013 skarpskodd ut offensivt.

afp000765889.jpg

Van Persie sender også ut en advarsel til nykommer Falcao.— Det er opp til Falcao å kjempe for en plass på laget, akkurat som det er for meg og Wayne Rooney. Vi må stå på for å få spille, sier nederlenderen.

Mens van Persie og Rooney vet at konkurransen på topp nå er adskillig tøffere enn sist sesong, mener tidligere United-back Paul Parker at Rooney må utelates fra Louis van Gaals ellever.

Slakter Rooney

I et intervju med Eurosport, gjengitt av The Guardian, kaller han Rooney for fryktelig svak.

— Å få inn Falcao var en stor lettelse. For Manchester United har vært veldig, veldig svake i angrep.

afp000766012.jpg

— Robin van Persie virker ikke klar. Det er mye snakk om han trenger en operasjon. Det virker som om det er noe som holder ham igjen. Når det gjelder Wayne Rooney, har han vært fryktelig svak. Mot Burnley, for en som skal være kaptein, så jeg en spiller som kun var interessert i seg selv. Han gjorde ingenting for å løfte laget eller for å inspirere lagkameratene. Det eneste oppsiktsvekkende ved hans spill er at han får 300.000 pund i uken for å være så svak, smeller det fra Parker.- For meg må det være Falcao og van Persie som spiller sammen på topp - hver gang.

Les også: Van Gaal: - Kunne valgt den enkle løsningen og tatt over Tottenham

Si din mening: Hvem mener du bør spille på topp for United?

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Manchester United