Morrison vil forlate AaFK

<p>Jason Morrison føler AaFK mangler ambisjoner og har lyst til å forlate klubben. Hans skepsis deles langt på veg av Michael Barrantes.</p>

AaFK - Tromsø 1-0Jason Morrison (t.h)Foto: June R. Johansen
  • Eirik Nesset Hjelvik
    Eirik Nesset Hjelvik

Dermed står AaFK overfor en solid utfordring med tanke på å motivere sine kanskje to største profiler i forhold til neste sesong.

– Jeg vil definitivt spørre om å få forlate klubben. For min del gir det meg ingenting og kjempe om en plass på nedre halvdel. Jeg spiller fotball for å vinne titler, og foreløpig er det ingenting som tyder på at denne klubben kan være med å kjempe om det neste år, sier Jason Morrison.

Selv om Michael Barrantes ikke direkte ønsker seg vekk, innrømmer han at han tidvis deler flere av jamaicanerens synspunkter.

– Noen ganger føler jeg at det er greit å være her i Ålesund, men andre ganger tenker jeg nok litt som Jason. Årets sesong har ikke vært god, men jeg har kontrakt her og forholder meg til den. Det har jeg ingen problemer med, fastslår Barrantes.

– Lokket med gullambisjoner

Morrison hevder et av Kjetil Rekdals lokkemiddel da han kom til klubben før 2011-sesongen var at Rekdal hadde som mål å vinne seriegull med AaFK.

– Selv om AaFK er en liten klubb, må man ha ambisjoner. Strømsgodset kjemper om gullet nå. Hvorfor skal ikke AaFK gjøre det samme? Det er ikke så mye som skal til, mener Morrison.

Han hevder han tok den endelige avgjørelsen om å levere overgangssøknad da han leste i Sunnmørsposten at Kjetil Rekdal bare fikk forsterke stallen med en spiss, i tillegg til å erstatte Enar Jääger om han forsvant.

Forlater Norge lørdag

Siden han er ute med skade resten av sesongen, reiser han tilbake til Jamaica allerede lørdag. Får han viljen sin kommer han ikke tilbake til Norge over nyttår.

– Jeg håper å komme meg til en større liga. England er drømmen. Jeg håper ikke at AaFKs prislapp på meg blir for høy, sier Morrison.

Jamaicaneren drømmer om å få med seg VM-sluttspillet i VM for landet sitt. På veien vil han ha med seg kvalifiseringskampene neste år.

Utelukker ikke salg

Ifølge klubbdirektør Henrik Hoff har Morrison allerede signalisert at han ønsker seg bort fra klubben.

– Jason var inne på kontoret mitt tidligere denne uka og fortalte at han hadde lyst å prøve seg i en annen liga. Til meg sa han at det ikke hadde noe med AaFK å gjøre, men at han hadde lyst å prøve seg i en større liga , sier Hoff.

Ingen klubber har vist konkret interesse for spilleren, men Hoff mener Morrison er en god spiller og utelukker ikke et salg.

Les hva trener Kjetil Rekdal mener om Morrisons utspill i lørdagens papirutgave av Sunnmørsposten.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk