Fotball

Liverpool sender stjernen hjem i privatfly fra Afrika for å rekke toppkampen

Liverpool skal være villige til å sende Sadio Mané med et privatfly for at senegaleseren skal rekke tirsdagens toppkamp i Premier League mot Chelsea.

Sadio Mané i kamp for Senegal.

Mané har den siste tiden vært opptatt med Afrikamesterskapet, men ble selv syndebukk da hans Senegal røk ut i kvartfinalen mot Kamerun.

Kampen gikk til straffesparkkonkurranse og det var Mané sin bom som gjorde at Vincent Aboubakar kunne sende Kamerun videre. Liverpools juvel var fullstendig knust og oppløst i tårer etter kampen.

Les også

  1. Liverpool-stjerna ble syndebukk i Afrikamesterskapet

  2. Kritikken hagler mot Klopp: - Mangel på kunnskap og respekt

Nå skal Liverpools eiere i Fenway Sports Group ha ordnet et privatfly for Mané, slik at han skal returnere til Storbritannia så fort som mulig. Håpet er at kantspilleren i det minste skal være med på benken mot Chelsea på tirsdag. Det skriver britiske The Telegraph.

Også den britiske journalisten Dominic King skriver det samme og legger til at Mané sannsynligvis starter på benken tirsdag.

Liverpool-laget har slitt stort etter at Mané dro til Afrikamesterskapet for å representere Senegal. Jürgen Klopp sitt mannskap har tatt kun én seier i Manés fravær, og røket ut av både ligacupen og FA-cupen.

(©NTB)

Premier League

SVUTMP
1Tottenham Hotspur11004133
2AFC Bournemouth11002023
2Arsenal11002023
2Manchester City11002023
2Newcastle United11002023
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Senegal
  2. Premier League
  3. Liverpool FC
  4. Chelsea FC