Fotball

Norsk talent kobles til Real Madrid: - Det er moro med rykter

Slik svarer Ulrik Yttergård Jenssens agent på opplysningene.

Ulrik Yttergård Jenssen kom med i landslagstroppen til Per-Mathias Høgmo i sommer.
  • Rune Robertsen
    iTromsø

DRAMMEN/OSLO: Lørdag skrev nettstedet France Football at norske Ulrik Yttergård Jenssen (20) følger i fotsporene til Martin Ødegaard og skal spille for Real Madrid Castilla den kommende sesongen.

Yttergård Jenssen var under kontrakt med den franske storklubben Lyon fra 2013, men avtalen gikk ut i 2016, og unggutten er på jakt etter en ny arbeidsgiver. Også spanske AS har formidlet historien om at Yttergård Jenssen skal til hovedstadsklubben.

Les også

  1. Fransk toppklubb stopper overgang for norsk stortalent

  2. Ulrik (19) fremdeles på klubbjakt: - Det kommer til å skje mye fremover

Nå avfeies ryktene av spillerens agent, Kent Karlsen. Etter det iTromsø får opplyst er det ingen sannhet i opplysningene i fransk media.

— Det er moro med rykter, men det stemmer ikke, sier Kent Karlsen til iTromsø

Les også

Ødegaard fikk gladnyhet - så startet spekulasjonene i utenlandske medier

Yttergård Jenssen har tidligere vært sterkt koblet til NEC Nijmegen, men på grunn av et krav på rundt tre millioner kroner i utdanningskompensasjon fra den franske klubben er Yttergård Jenssens klubbframtid uviss.

Dermed ser det ikke ut som 20-åringen blir Norges andre Real Madrid-spiller.

Fra før er Martin Ødegaard (17) i klubben. Søndag ble det bekreftet at midtbanetalentet skal være med storklubben på deres treningsleir i Canada.

Han er en del av en ung Madrid-tropp som skal spille en vennskapsturnering sammen med Paris Saint-Germain, Chelsea og Bayern München.

Les mer om

  1. Spansk fotball
  2. Ulrik Yttergård Jenssen