Fotball

Aftenbladet-sporten: Nå bør Bytyqi få sjansen

Sjekk hvem vi mener bør starte mot Start og sett opp ditt eget Viking-lag.

 • Jan-erik Larsen
 • Kristian Kvendseth

STAVANGER (Aftenbladet): Landslagspausen er unnagjort og fra helgen ruller igjen fotballen i eliteserien. Viking reiser til Kristiansand og selv om bortekampene mot Start alltid er vanskelige, må nok Kjell Jonevrets mannskap finne seg i å være favoritter.

Viking reiser sørover med en tilnærmet skadefri tropp. Kun ungguttene Rasmus Martinsen og Herman Kleppa er uaktuelle til kampen.

LES OGSÅ:

Les også

 1. Meget alvorlig for Viking: Styret ber om 25 millioner kroner

 2. Aftenbladets tabelltips: Sandnes Ulf rykker opp, Bryne på kvalikplass

 3. Bare 3500 solgte billetter til Start-Viking

Det betyr at Joackim Jørgensen er skadefri, men Björn Daniel Sverrissons gode prestasjoner gjør at islendingen beholder plassen på laget.

Aftenbladet mener også at det nå er på høy tid at Zymer Bytyqi får muligheten. Michael Haukås var ikke veldig god mot Sarpsborg og Viking trenger fart og kreativitet mot Start.

På topp mener vi fortsatt at Mathias Bringaker bør få prøve seg fra start, selv om Jonevret nok kommer til å fortsette å bruke Patrick Pedersen. Dansken har til gode å imponere, men også Bringaker var svak i treningskampen mot Sandnes Ulf.

Aftenbladets sportsredaksjon kommer igjennom sesongen til å fortsette med å ta ut det Viking-laget vi mener bør starte seriekampene.

Vi vil hver uke overvåke treninger og kamper, analysere og vurdere hvilke 11 spillere som bør være i startelleveren og hvilke som er nærmest. Laget vil oppdateres jevnlig i løpet av sesongen.

Også du kan fortsette å ta ut det laget du mener Kjell Jonevret bør bruke. Øverst i denne artikkelen trykker du på posisjonene på banen og får dermed opp valgmulighetene som finnes i Viking-troppen.

Her er det bare å sette i gang. Du er Vikings manager – velg ditt lag!

Slik ser Aftenbladets Viking-lag ut akkurat nå:

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm86201751220
2Viking96211871120
3Molde8512158716
4Strømsgodset84131111013
5Bodø/Glimt7331159612
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. IK Start
 3. Viking FK