Fotball

Harmeet Singh klar for Molde - én måned etter at han forlot klubben

Vender tilbake fra den danske storklubben FC Midtjylland.

Harmeet Singh på treningsfeltet sammen med Ole Gunnar Solskjær fredag. Foto: Erik Birkeland

 • Trond Hustad
  Rbnett

Det bekrefter Molde på klubbens nettside.

Allerede torsdag kunne Romsdals Budstikke avsløre at Molde jobbet for å signere midtbanespilleren tilbake fra dansk fotball. Fredag signerte Singh en avtale på halvannet år og trente med sine gamle lagkamerater på Aker stadion.

Da den norske midtbanespilleren ble klar for FC Midtjylland 3. februar, hadde ingen intensjoner om å gjøre oppholdet så kortvarig. Men en ikke-sportslig situasjon, som han selv kaller det, gjør at han ønsket å komme tilbake til Molde.

– Planen var å bli Midtjylland

KLAR FOR MOLDE: Harmeet Singh er tilbake i rosenes by. Foto: ERIK BIRKELAND

— Grunnen er at det oppsto en situasjon for meg, noe som ikke har med fotball å gjøre, noe ikke-sportslig som jeg måtte ta hensyn til. Jeg trivdes veldig godt i Midtjylland og var i en veldig god klubb, så planen var jo selvfølgelig bare å bli der. Men noen ganger er det andre ting man må ta hensyn til, sier Singh i en pressemelding.Molde-trener Ole Gunnar Solskjær er klar for å få midtbanespilleren tilbake.

Vil vinne serie- og cupgull

— Han er en veldig god fotballspiller som jeg hadde lyst til å signere i desember. Harmet hadde litt vanskeligheter med å bestemme seg og hadde kanskje lyst til å prøve seg ut, men er nå her av forskjellige årsaker, og vi er utrolig glad for det. En av Norges klart beste midtbanespillere når han er i form , sier Solskjær.

Harmeet Singh var en av Moldes viktigste spillere forrige sesong. 25-åringen sørger for at kampen om plassene på midtbanen blir hardere. Nå ønsker han å vinne eliteserien med Molde.

— Mine personlige ambisjoner er jo selvfølgelig å vinne noe med laget, vinne eliteserien og komme til cupfinalen. Det blir vel egentlig å kjempe på to fronter og selvfølgelig utvikle seg som fotballspiller. Prøve å gjøre det best mulig for laget, sier Singh.

Les også

 1. Forlot klubben for to måneder siden. Nå er Harmeet Singh på vei tilbake til Molde

 2. - Jeg er ikke i Molde oftere enn jeg må. Rivaliseringen mellom de to klubbene skal være steintøff

 3. Solskjær jakter flere spillere

 4. Ekspertene lar seg imponere av Molde

 5. – Harmeet Singh til dansk klubb

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt96212171420
2Molde962123111220
3Kristiansund850378-115
4Rosenborg94232014614
5Vålerenga93421513213
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien