Arsenals stortalent feiret landslagsuttak med scoring

Sander Berge og Sheffield United holdt unna i 1. omgang mot Arsenal, men måtte til slutt gi tapt 1-2 etter mål fra Bukayo Saka og Nicolas Pépé søndag.

Bukayo Saka (til høyre) scoret Arsenals første mål.

Arsenal - Sheffield United 2–1

Det var lite sjanser å spore i første omgang av Premier League-oppgjøret i London, men etter 37 minutter sendte Pierre-Emerick Aubameyang avgårde et flott langskudd som nesten snek seg inn i det lengste hjørnet. Like etter ble Arsenal-stjernen liggende nede etter en takling fra Sander Berge.

Berge traff ballen, men også ankelen til Aubameyang, som måtte ta telling. Arsenal kom seg etter hvert på beina igjen, mens Berge ble belønnet med gult kort.

I starten av 2. omgang var Aubameyang en tåspiss unna å gi Arsenal ledelsen, men målene skulle etter hvert komme for London-klubben.

Først headet Bukayo Saka inn et innlegg fra Héctor Bellerín på bakerste stolpe og så sto Nicolas Pépé for en nydelig prestasjon da han stormet inn fra kanten og plasserte ballen nede i hjørnet bak Aaron Ramsdale i Sheffield United-målet.

Saka rundet dermed av en flott uke for hans del. 19-åringen ble nylig tatt ut i den engelske landslagstroppen for første gang.

David McGoldrick reduserte med et flott skudd like før slutt, men det kom aldri noe utligningsmål.

Det betyr at Berges Sheffield United ligger i bunnen av tabellen med fire strake tap, i likhet med Fulham som tapte 0-1 mot Wolverhampton søndag.

Les også

Leeds sjokkerte Manchester City og sikret ett poeng

Sander Berge og Sheffield United fortsetter å slite.

Etter å ha vært utelatt fra troppen i alle kampene i ligaen hittil i sesongen, fikk Stefan Johansen plass på benken til søndagens oppgjør.

Der forble han hele kampen og måtte skuffet innse at hans Fulham røk etter scoring fra Pedro Neto.

(©NTB)