Fotball-Norges nye superpar: Aron Dønnum og Celin Bizet Ildhusøy

Vålerenga-profilen Aron Dønnum (24) og landslagsspiller Celin Bizet Ildhusøy (20) er mer enn bare venner.

SØT MUSIKK: Aron Dønnum og Celin Bizet Ildhusøy er et par.

Det bekrefter de overfor VG. Dagbladet har også omtalt nyheten.

– Ja, det er vi, skriver Dønnum i en SMS på spørsmål om de nå er «official» (offisielt kjærester).

– Vi har alltid hatt et veldig godt forhold og vært der for hverandre. Jeg har selvfølgelig også lært masse av henne, som spiller i en av verdens største klubber, melder Dønnum videre.

VG møter en strålende blid Bizet Ildhusøy etter en landslagstrening.

– Jeg og Aron har hatt en god tone hele veien og spilt i samme klubb i fem år. Vi støtter hverandre i gode og onde dager, forteller hun til VG.

– Hva falt du for ved ham?

– Han er kjekk, da! Han er en fin gutt. Veldig emosjonell og jeg lærer mye av han, som å stå på hendene, bli bedre på banen og takle ting i livet, smiler hun.

Bizet Ildhusøy mener det er en fordel at også typen er fotballspiller.

– Det er nyttig å være sammen med en som spiller fotball. Andre skjønner ikke alvoret og hvor tungt det er. Det er godt å være sammen med en som har samme hverdag, forteller hun.

Spørsmålet ble utløst av et innlegg på bildedelingstjenesten Instagram, der Ildhusøy og Dønnum mandag la ut dette bildet:

Både Dønnum og Ildhusøy spilte i Vålerenga samtidig, før førstnevnte reiste til belgiske Standard Liége og sistnevnte tok turen til Paris Saint-Germain.

Begge har også ikledd seg den norske landslagsdrakten. Bizet Ildhusøy er for tiden med det norske landslaget på samlingen som skal forberede dem til Fotball-EM i England og Nord-Irland denne sommeren.

Dønnum er på sin side tilbake i Norge for et kort låneopphold i Vålerenga, mens han venter på at den neste sesongen i Belgia skal begynne.

Eliteserien

SVUTMP
1Viking21153346262048
2Bodø/Glimt21144353272646
3Tromsø21143432211145
4Molde21124547232440
5Brann21123637241339
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk